Princesa Kate blestela v obleki, ki jo je najela za sto funtov

05. december 2022

Princesa Kate blestela v obleki, ki jo je najela za sto funtov

05. december 2022
Foto: Profimedia

Kate Middleton, ki ima od smrti kraljice Eliazbete II. naziv valižanska princesa, je na dogodku v Bostonu blestela v izposojeni obleki.

Britanski princ William se je s soprogo princeso Kate pretekli teden mudil na tridnevnem obisku Bostona, ki sta ga sklenila s podelitvijo okoljskih nagrad Earthshot.

Ker je dogodek namenjen inovatorjem na področju boja proti podnebnim spremembam, sta zakonca želela, da bi bila tudi slovesnost ob podelitvi nagrad čimbolj okolju prijazna.

Goste sta zato prosila, naj se oblečejo v reciklirana ali vintage oblačila, česar sta se držala tudi sama.

Foto: Profimedia

Princ William je oblekel temno zelen žameten suknjič, ki ga je nosil že ob drugih priložnostih, princesa Kate pa je izbrala oprijeto zeleno obleko Solace London, ki jo je za to priložnost najela na britanski modni platformi HURR za sto britanskih funtov (okrog 116 evrov).

Nova obleka sicer stane 350 britanskih funtov (približno 407 evrov).

Foto: Profimedia

Z izposojo poslala pomembno sporočilo

Za modnimi dodatki pa je princesa pobrskala po kolekciji pokojne tašče princese Diane in izbrala diamantno ogrlico ter jo dopolnila z ujemajočimi uhani iz smaragdov. Celotno opravo je zaokrožila z bleščečimi salonarji.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ker ima Kate v svetu mode velik vpliv – kadar obleče nekaj novega, je ta kos razprodan skoraj v trenutku – je z izposojo obleke naredila veliko uslugo platformam za najemanje modnih kosov, svojim oboževalcem pa je poslala pomembno sporočilo: spremenite svoje potrošniške navade, reciklirajte kose in dobro premislite, preden kupite nekaj novega.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close