Prišla je make up kolekcija »Friends«, ki vas bo nasmejala z imeni

18. september 2020

Prišla je make up kolekcija »Friends«, ki vas bo nasmejala z imeni

18. september 2020

Ste gledali serijo Friends in občudovali ličila Phoebe Buffay? Ali pa vas je očarala rdeča šminka Monice Gellar, oziroma popolni ten Rachel Green?

Ne glede na to kdaj vas je najbolj pritegnilo, boste zagotovo navdušeni nad najnovejšo make up kolekcijo, posvečeno prijateljem, tako kot mi.

Kolekcijo “Friends” je ustvarila blagovna znamka Makeup Revolution. Namesto da bi na embalažo senčk ali šmink napisali samo “Friends”, so šli še korak dlje.

Na embalaži senčk, posvečeno Phoebe, je upodobljen njen taksi, posamezni odtenki pa so označeni z njenimi podvigi v seriji: Smelly Cat, Lobster, Science Boy in Triplet.

Paleta senčil Monica vsebuje ostenke imenovane Chef, Clean, Geller Cup, Chicken, Frizzy in Obsessive. V kolekciji je še ena paleta – imenuje se seveda po Rachel Green, ki vsebuje odtenke: On A Break, Barneys, Tag, Chip in Shopping.

V uredništvu se strinjamo, da je palete vredno kupiti, ne samo zaradi čudovitih odtenkov, temveč zaradi samih imen, ki bodo nedvomno privabila nasmeh na vaš obraz.

Trenutno kolekcija v Sloveniji še ni na voljo, lahko pa jo naročite TUKAJ preko spleta.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close