Privoščite si popolno razstrupljanje kože v le treh dneh!

03. februar 2022

Privoščite si popolno razstrupljanje kože v le treh dneh!

03. februar 2022
Foto: Profimedia

Preden naredite detoks kože, pospravite tudi stanovanje, tako se boste zagotovo počutili bolje.

Prvi dan

Za razstrupljanje kože so potrebne sestavine, ki so bogate s koristnimi snovmi in vitamini. Potrebujete predvsem sveže sadje in zelenjavo: jabolka, grozdje, brokoli, korenje in paradižnik.

Drugi dan

Skuhajte čaj iz koprive, ingverja in regrata. Ta zelišča so znana po svojem protivnetnem delovanju ter po izboljšanju delovanja jeter in ledvic. Prav tako odpravljajo podočnjake. Če čutite potrebo po kofeinu, pijte zeleni čaj, ki je odličen vir antioksidantov.

Masaža je tudi eden izmed odličnih načinov razstrupljanja, saj spodbuja izločanje škodljivih snovi iz telesa. Osredotočite se na glavne točke limfnega sistema – vrat, pazduhe, trebuh, dimlje in pregib za kolenom. Zvečer naredite svojo običajno nego obraza.

Foto: Pexels

Tretji dan

Piling med prho bo obudil vsa vaša čutila. Uporabljajte izdelke na osnovi kave, saj izboljšajo cirkulacijo in izločajo toksine iz telesa. Vaje, kot sta hitra hoja in joga spodbujajo izločanje toksinov iz telesa. Globoko dihanje med vadbo stimulira limfni sistem in zagotavlja večji vnos kisika.

Poskusite izvesti gib pozdrava soncu ali podobne vaje, ki izboljša delo prebavnega sistema. Zvečer nanesite masko za obraz.

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close