Prva dama Francije s kavbojkami razdelila modne kritike

V noči, ko je prvi par Francije slavil zmago, je medijsko pozornost ulovila Brigittina nenavadna modna odločitev.

Modni stil prve francoske dame Brigitte Trogneux je lahko marsikaj, dolgočasen pa gotovo ni. Ta 64-letna gospa rada premika meje dovoljenega, kar je pokazala tudi na prvem pojavljanju v javnosti po izvolitvi svojega moža za francoskega predsednika.

Emmanuel Macron je s komaj 39 leti postal najmlajši predsednik Francije v zgodovini, naslov prve dame pa je dobila njegova skoraj četrt stoletja starejša žena Brigitte Trogneux. V noči, ko sta slavila zmago, je medijsko pozornost ulovila Brigittina nenavadna modna odločitev.

Dan je namreč preživela v navadnih modrih kavbojkah, modri bluzi in plaščkom v isti barvi, vse seveda šik, s podpisom njene priljubljene znamke Louis Vuitton.

To morda ne bi bilo nič tako nenavadnega, vendar je bil njen mož oblečen zelo klasično, zato je oprava Brigitte še toliko bolj bodla v oči. Čeprav je tudi v času volilne kampanje velikokrat nosila kavbojke, so modni kritiki dejali, da bi lahko na dan izvolitve res nosila kaj bolj elegantnega, na primer obleko ali kostim.

Bolj svobodomiselni modni stilisti vseeno trdijo, da je Brigitte nova modna ikona, ki bo vnesla svežino s svojo samozavestjo. Na zgornjih fotografijah lahko vidimo, da se zna Brigitte zares lepo obleči in da ji tudi obleka odlično pristoji, saj ima kljub 64 letom dobro postavo in še zlasti seksi noge.

Še bolj pa občudujemo dejstvo, da četrt stoletja razlike v letih, še posebej v njeno ‘škodo’, zakoncema ne pomeni prav nič. Kjer je doma ljubezen, tudi leta niso niti najmanj pomembna, to pa primer Brigitte in Emmanuela (ona je bila včasih njegova učiteljica, postala ljubimka in sedaj žena ter prva dama Francije) še kako lepo ilustrira. Karkoli že oblečeta, vedno se držita za roke in sta skupaj v dobrem in slabem.

 

Foto: BBC, Le Monde, Telegraph, Daily News

New Report

Close