Neverjetna podobnost med Amy Winehouse in igralko, ki jo bo upodobila

17. januar 2023

Neverjetna podobnost med Amy Winehouse in igralko, ki jo bo upodobila

17. januar 2023
Foto: Profimedia

Vsi govorijo o tem, kako podobni sta si pevka in igralka, ki jo bo upodobila.

Snemanje Back To Black, dolgo pričakovanega biografskega filma o življenju pokojne pevke Amy Winehouse, naj bi se začelo ta mesec in po spletu so že zaokrožile fotografije glavne igralke.

Slavno pevko bo upodobila britanska igralka Marisa Abela, ki jo morda poznate iz BBC-jeve serije Industry. Ob pogledu na fotografijo, kjer je urejena kot Amy, so mnogi opazili neverjetno podobnost med njima.

Foto: Profimedia

“Ni bila le talent … bila je genij!”

Film, ki ga režira priznana filmska ustvarjalka Sam TaylorJohnson, avtorica filma 50 odtenkov sive, se bo osredotočal na Amyjino iznajdljivost, ustvarjalnost in poštenost, ki so bile del vsega, kar je počela.

Gre za njeno potovanje od norosti na ulici Camden High Street v 90. letih, do svetovnega oboževanja – in spet nazaj. Back To Black pokriva pevkino življenje ter “poskuša videti, kar je Amy videla in čutiti, kar je čutila.”

Foto: Profimedia

Režiserka je v intervjuju za film povedala:

“Moje razmerje z Amy se je začelo, ko sem zapustila fakulteto in se družila v ustvarjalno raznolikem londonskem okrožju Camden. Dobila sem službo v legendarnem KOKO klubu in še vedno voham vsako stojnico na tržnici, vintage trgovino in ulico.”

Nekaj ​​let kasneje je Amy napisala svoje nadvse iskrene pesmi, kjer je opisovala čas, ko je živela v Camdnu.

“Tako kot pri meni, je postal del njene DNK. Prvič sem jo videla nastopati na šovu talentov v Jazz klubu Ronnieja Scotta v Sohu in takoj je bilo očitno, da ni le ‘talent’ … bila je genij.”

Foto: Profimedia

Dodala je, da je navdušena in ponižna, da ima priložnost na filmu uresničiti Amyjino edinstveno in tragično zgodbo, ki jo spremlja najpomembnejši del njene zapuščine – njena glasba. “Popolnoma se zavedam odgovornosti in s svojim soscenaristom Mattom Greenhalghom bova ustvarila film, ki ga bomo vsi imeli radi in ga bomo cenili za vedno. Enako čutimo do Amy.”

Datum izida biografskega filma še ni znan, najkasneje naj bi luč sveta ugledal leta 2024.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close