Puloverji s pentljo na hrbtu so vroč jesenski trend!

27. oktober 2017

Za nenadno priljubljenost puloverjev s pentljo na hrbtu je zaslužna danska modna hiša Ganni, ki je dala na trg res čedne primerke.

Romantične in pri ženskem spolu tako zelo priljubljene pentlje smo lahko to pomlad in poletje videvali na skoraj vseh kosih oblačil, pa tudi obutve. Brez pentelj ali mašen enostavno ni šlo, posebej šik in šarmantne pa so bile videti na bluzah in čevljih.

Njihova vladavina se bo, tako se zdi, nadaljevala tudi letošnjo jesen in morda celo globoko v zimo 2018. V jesenskem trendu bodo še posebej bluze z velikimi pentljami spredaj, a to nikakor ni edini kos, ki ga bo krasila ta ljubka dekoracija, pentlje se namreč hitro in zelo zanesljivo selijo na jesenske puloverje oziroma pletenine.

Banana Republic

Vendar pentelj ne bomo videli spredaj, niti ob bokih ali na ramenih, pač pa na – razgaljenih hrbtih oziroma na hrbtnih izrezih. Pentlje so ‘in’ samo v kombinaciji s puloverji, ki puščajo hrbet domala razgaljen, strateška pentlja pa je edino, kar pletenino drži skupaj in s tem poskrbi za izzivalen, celo seksi videz.

Za nenadno priljubljenost takih puloverjev in jesenskih pletenin je zaslužna zlasti danska modna hiša Ganni,  ki je dala na trg ljubke puloverčke v več barvah in kajpak s pentljo na vratu ter z globokim hrbtnim razporkom vse do ledij. Ta pulover že veselo nosijo vse trendseterke oziroma modno osveščene punce.

J. Crew

Prelepi in mehki puloverji s pentljo so tudi nas takoj osvojili. Ponudile so jih številne modne znamke, tudi tako imenovane high-street znamke s cenovno dostopnejšo modo in pa nizkocenovniki.

Stradivarius

Stradivarius

kultni pulover s pentljo znamke Ganni

Ganni pulover, ki je zakrivil vso to norijo, se dobi v temno sivi barvi ter v barvi nežne sivke. Seveda pa smo povsem čedne puloverčke s pentljami na globoko izrezanem hrbtu našli tudi pri drugih znamkah in vam v ogled ponujamo različne modele na fotografijah.

Asos

H&M

Našli jih boste tako v spletni trgovini Asos, kot v Stradivariusu, Zari in še kje, znamka H&M pa je namesto pletenih puloverjev ponudila majice z dolgimi rokavi za tek in prosti čas, ki se zavežejo s trakci kot korzet, na koncu pa ima glavno besedo seveda – pentlja na vrhu. Kako vam je všeč nov trend?

 

 

Foto: Pinterest, Vogue, Instagram, Marie Claire, StyleSalute, proizvajalci, Stylish Petite

New Report

Close