Razlika med mačom za v posteljo in moškim za celo življenje

24. maj 2021

Razlika med mačom za v posteljo in moškim za celo življenje

24. maj 2021

Mačo za seks izgleda šarmantno in je ‘drugačen’ od ostalih. On je karizmatičen, omami vas s svojimi očmi in obsuva vas z nežnimi poljubi. Naučite se kako razločiti med njim in pravim moškim, ki bo z vami počel kot z kapljo na dlani.

Kako izgleda mačo za posteljne užitke?

Ta ‘frajer’ te bo peljal ven. Plačal bo račun v restavraciji. On ti bo odpiral vrata in te držal za roko. On bo počel vse tako kot je treba in rekel vse kar si želiš slišati, vse ob pravem trenutku. Je inteligenten in s ukvarja z lepimi in glamurnimi stvarmi. On ti bo povedal, kako si posebna. Kako si drugačna od vseh žensk, ki jih je do sedaj spoznal. In ti mu boš verjela. Prepletel bo vajine prste in te pokril z debelo odejo obljub, a katere verjameš, da jih bo izpolnil.

Profimedia

Vse mu boš verjela in želela si ga boš vedno bolj. Storil bo vse, da se boš počutila, kot da zanj obstajaš samo ti. Prav tako pa bo najboljši ljubimec, ki te bo pripeljal do najboljšega orgazma. Končno je prišel nekdo, ki razume kako posebna si. Po vsem tem času je prišel moški, ki vidi kako si lepa. Mogoče se tokrat končno vse spremeni.

Vse dokler si on ne premisli. In si bo, ker to počnejo vsi taki moški.

Mačo za seks se bo spremenil kar naenkrat, ker mu bo vse postalo odveč, in ti ne boš niti dojela. Videla se bosta samo, ko bo to ugajalo njemu, ker te je dobil in si noro zaljubljena. Vsakič boš kar poletela k njemu. In on te bo vsakič tako šarmantno zavedel, da ne boš niti imela časa vprašati zakaj se včeraj nista videla. V resnici je to znak, da je on s teboj zaključil. On ima svoj način ravnanja z ženskami, on se ne zaljubi in on se ne naveže.

In kakšen je moški za vedno?

Moški za zvezo, ali celo kar za vso večnost, je tisti, ki začne počasi. Na začetku je plašen in zadržan, a poslušal te bo. Skrbi da ne pove preveč ali premalo. Ne bo te dušil s poljubi in objemi od začetka, on ne izgubi tal pod nogami kar takoj.

Ti pa boš pazljiva, se spraševala zakaj je tako zadržan. Spraševala se boš kaj skriva, je iskren?

Pri pravi ljubezni nič ne gre hitro, čisto in kar vse takoj na pladnju. Ljubezen s časom raste in cveti. Ne širi se s svetlobno hitrostjo, a čudovito je, ko popek zacveti.

Moški za vedno bo potrpežljiv s tvojim srcem. Nežno in s strahospoštovanjem te bo držav v naročju. Pazljiv bo kako te gleda in zapomnil si bo podrobnosti. Močno si te bo želel, a ne bo zahteval, da se mu takoj predaš.

Razlika med mačom in pravim moškim je, da se te bo mačo naveličal. On vedno potrebuje nekaj novega in nekoga drugega. Pravi moški pa se te nikoli ne bo nasitil. Ne bo se naveličal tvojega vonja, nasmeha, oči, cele tebe. On bo storil vse, da vama uspe, ker zanj nisi igra ampak samo življenje.

Pazi se šarma

Ne padaj na vrat na nos na šarm. Ne zaljubi se v nekoga samo zato ker je sladek v tem trenutku. In ne na moškega, ki samo gleda kako izgledaš in si te zato želi.

Zaljubi se v njegovo srce. V nekoga, ki te nasmeje in v način kako se on smeje. Zaljubi se v nekoga, ki ga skrbi zate in te ceni. Zaljubi se v njegove prave namene.

Izogni se moškega, ki se igra miselne igrice in se zaljubi v moškega, ki bo ostal. V moškega, ki ne bo pobegnil, ko rečeš, da si zaljubljena.

Mogoče pa ženske potrebujemo vsaj enega takega mačota, da ko pride pravi moški, to znamo prepoznati.

Prispevek je bil prvotno objavljen na: https://miss7zdrava.24sata.hr/psiha-i-seks/razlika-izme-u-frajera-za-seks-i-muskarca-za-zivot-15424

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close