Rdeča preproga Grammyjev: od princesk do dinozavrov

04. april 2022

Rdeča preproga Grammyjev: od princesk do dinozavrov

04. april 2022

Rdeča preproga grammyjev je znana po tem, da postreže z drznejšimi in bolj vpadljivimi opravami kot katerakoli druga prireditev. Tudi tokrat zvezdnice na rdeči preprogi niso razočarale.

64. podelitev grammyjev, ki se je tokrat prvič odvila v Las Vegasu, je bila načrtovana že za januar, a so jo zaradi koronakrize prestavili na april. Sinoči se je pandemija zdela le kot daljni spomin, zvezdniki so odvrgli zaščitne maske in pokazali svoje sijoče nasmehe in prestižne oprave. Na rdeči preprogi je bilo veliko odtenkov rumene, rožnate in črne, ena od zvezdnic pa je presenetila z odštekanim kostumom dinozavra.

Živahne barve in bleščice

Carrie Underwood in H.E.R sta se odločili za kombinacijo rumene z bleščicami. Carrie je oblekla dolgo, bogato obleko z bleščečim zgornjim delom …

Carrie Underwood (Foto: Profimedia)

… H.E.R pa je svojo razigrano osebnost izrazila z lahkotnim pajacem in hipijevskimi sončnimi očali.

H.E.R.(Foto Profimedia)

Modna kreatorka Donatella Versace je ostala zvesta svoji znamki in njeni prepoznavni silhueti. Po rdeči preprogi je zakorakala v kratki zeleni obleki z bleščicami in k njej obula visoke ujemajoče se škornje.

Donatella Versace (Foto: Profimedia)

Parčki na rdeči preprogi

Slavni parčki niti na rdeči preprogi niso mogli skriti svoje naklonjenosti. Paris Hilton se je v dolgi srebrni obleki stisnila k svojemu novopečenemu možu Carterju Reumu

Paris Hilton in Carter Reum (Foto: Profimedia)

Kourtney Kardashian in Travis Barker, ki je presenetil s pink plašečem, tudi tokrat nista zmogla pozirati brez strastnih poljubov …

Kourtney Kardashian in Travis Barker (Foto: Profimedia)

Justin Bieber pa je s svojo bizarno opravo popolnoma zasenčil ženo Hailey. Pevec, ki se je potegoval za osem nagrad, a domov odšel praznih rok, je imel oblečeno preveliko črno obleko, ki jo je kombiniral s fluoroscentno rožnato kapo in očali v slogu Matrice. Najbolj od vsega pa so izstopali njegovi orjaški crocsi s podpisom Balenciage.

Justin Bieber in Hailey Bieber (Foto: Profimedia)

John Legend je ponosno poziral ob svoji lepi izbranki Chrissy Teigen, ki je bila v dolgi rožnati obleki videti kot prava princeska.

Chrissy Teigen in John Legend (Foto: Profimedia)

Zvezdniki, odeti v črno

Na rdeči preprogi je bilo tudi veliko črnine. Dua Lipa se je odločila za svojo najljubšo znamko Versace in oblekla dolgo črno obleko z zlatimi verigami.

Dua Lipa (Foto: Profimedia)

Podoben model obleke je izbrala Halsey. Oblečen je imela žameten steznik z žepi, ki ga je kombinirala z dolgim črnim krilom. Piko na i sta celotni opravi dala biserna ogrlica in eleganten klobuk.

Halsey (Foto: Profimedia)

Lady Gaga se je odločila za Armanijevo kreacijo in očarala v dolgi črni obleki z belo tančico. Pridih starega Hollywooda je pričarala še z diamantno verižico in prstanom znamke Tiffany & Co.

Lady Gaga (Foto: Profimedia)

Bille Eilish je ostala zvesta svojemu slogu, ki je mešanica kalifornijske skate kulture, gotske mode in prevelikih silhuet. Njena oprava je bila videti povsem konfuzna. Oblečeno je imela kreacijo Ricka Owensa, ki je bila na prvi pogled videti kot obleka, a je bila v resnici nekakšen plašč. Opravi je dodala še črna očala in razmršeno pričesko in se tako zapisala med najslabše oblečene zvezdnice večera.

Billie Eilish (Foto: Profimedia)

Očitno so sončna očala nov nepogrešljiv modni dodatek na rdeči preprogi. Z njimi je poziral tudi Jared Leto, ki s svojo nenavadno opravo ni ostal neopažen. Oblečeno je imel prosojno majico s črnimi perlicami, čez njo pa ogrnjen težek plašč s kravjim vzorcem na rokavih. Celotno Guccijevo opravo je zaključil z belimi kavbojskimi čevlji in nizom srebrnih verižic.

Jared Leto (Foto: Profimedia)

Seveda ne moremo niti mimo Lil Nas X-a, ki s svojimi modnimi izbirami vedno šokira. Tokrat je presenetil z belim kompletom s perlami znamke Balmain in skladnimi čevlji z debelim podplatom.

Lil Nas X (Foto: Profimedia)

Največ pozornosti pa je vsekakor vzbudila Tayla Parx, ki je po rdeči preprogi zakorakala v dinozavrovem kostumu. Oblečen je imela zelen kombinezon z bodicami in rumene čevlje z visoko platformo. Njen outfit so dopolnjevali bodičasti zeleni uhani in krogla na koncu kite.

Tayla Parx (Foto: Profimedia)

Največ nagrad domov odnesel Jon Batiste

Na podelitvi je sicer slavil ameriški glasbenik iz New Orleansa Jon Batiste, ki je zaslovel z nastopi v komični oddaji Stephen Colbert Show. Osvojil je kar pet nagrad, vključno z najbolj prestižno za album leta za ploščo We Are. Celoten seznam zmagovalcev si lahko ogledate TUKAJ.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close