Redek prizor: Severina brez ličil navdušila oboževalce!

15. marec 2019

Brez šminke, s spuščenimi lasmi in ‘casual’ oblečena je Seve enako prikupna kot tedaj, ko je prava fatalka in urejena kot iz škatlice. Obe z Anđo Marić žarita z naravno lepoto.

Znano hrvaško pevko in lepotico Severino boste redko videli brez ličil na obrazu ali da ni urejena od glave do pet. To od nje zahtevajo že redni nastopi na odrih, pa tudi sicer pevka čisto iskreno uživa v tem, da se neguje, lepotiči in uredi.

Nikoli ni skrivala, da je velika oboževalka make upa in ličil ter da spremlja beauty in modne novosti ter smernice. Toda, ko luč reflektorjev ni več usmerjena vanjo, si tudi ona rada oddahne od vsega in pusti koži obraza, da zadiha po dolgih urah, ko je skrita pod plastmi ličil.

Njena prijateljica Anđa Marić se je na svojem Instagram profilu pohvalila s fotografijo, na kateri pozira objeta s Severino, to pa je bila ena od redkih priložnosti, ko so lahko oboževalci slavne ‘Seve’ videli pevko v njeni naravni podobi brez ličil.

https://www.instagram.com/p/Bu6YsN3gBJk/?utm_source=ig_embed

Brez šminke, s spuščenimi lasmi in ‘casual’ oblečena je Seve enako prikupna kot tedaj, ko je prava fatalka in urejena kot iz škatlice. Obe z Anđo žarita z naravno lepoto. “Obe sta videti prečudovito,” se glasijo komentarji pod sliko.

Anđa Marić je pod sliko tudi sama komentirala, da je pevka njena velika zaščitnica, saj ji je stala ob strani in je skupaj z njo delila najtežje trenutke, Severina pa ji je odpisala, da ima Anđo tudi sama od srca rada.

D. S.

Foto: Instagram, Index.hr

New Report

Close