Rešite se kilogramov – z oblačili. S temi 4 nasveti ste lahko videti 10 kilogramov vitkejši

16. junij 2020

Rešite se kilogramov – z oblačili. S temi 4 nasveti ste lahko videti 10 kilogramov vitkejši

16. junij 2020

Mnoge ženske, ki se borijo z odvečno telesno težo, širokimi boki in pasom in skušajo te pomanjkljivosti prikriti z oblačili.

Medtem, ko večina posega po vrečastih kosih, ne vedoč, da lahko stvari le še poslabšajo, je najbolj pomembno paziti na proporce ter izbrati kose, ki strateško prikrijejo določeno področje na telesu. V poplavi modnih trikov, so se ti štirje izkazali za najučinkovitejše za vizualno izgubo kilogramov.

Znano je, da sta zdrava prehrana in redna vadba odgovorni za izgubo teže in odličen videz, vendar tudi primerno oblačenje, pri tej težavi zelo pomaga.

Najboljši stilisti svata svetujejo, da s temi štirimi triki lahko kar najbolje izkoristite svojo postavo in vizualni “stopite” do 10 kilogramov.

Zablestite v popolnoma črnem stajlingu

Če imate pomembno poslovno srečanje in želite videti kot najboljša, vitkejša različica sebe, oblecite popolnoma črno ali mornarsko modro kombinacijo. Poleg tega, da boste v trenutku videti bistveno vitkejše, boste izžarevali prefinjenost in eleganco.

Investirajte v elegantno dolgo krilo

Krila maksi dolžine so popolne za poletne dni, saj niso le zračne, ampak ustrezajo čisto vsaki postavi. Pri nakupu dolgega krila se izogibajte tistim, ki imajo dodatke, kot so žepi. Rajši posezite po klasičnih krilih z vodoravnimi črtami, ki vas bodo povečale in zožale.

Izogibajte se vrečastim oblačilom

Če nosite krila v obliki zvona, da bi prikrile kritično področje telesa, delate veliko napako. V resnici vas ta krila naredijo še močnejše in širše. Če vas moti velika zadnjica in močni boki, izberite hlače z ravnim krojem in visokim pasom ter jih kombinirajte s tesno majico. Če pa je problematičen vaš trebuh, pa oblecite skinny jeans v kombinaciji s širšo bluzo z vzorcem.

Kupite kakovosten steznik

Če želite svojemu telesu podariti videz peščene ure, ni boljše ter učinkovitejše rešitve kot steznik. Vendar številni stezniki niso pretirano učinkoviti, zato je vredno vložiti nekaj več evrov za preizkušene, dobre in kakovostne modele, ki jih boste lahko nosili leta.

Foto. Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close