Rešitev, ki prihrani čas

30. marec 2018

Pošiljanje paketov je postalo zelo preprosto. S pomočjo aplikacije PS Pošlji paket lahko vse uredite v udobju svojega doma.

Ne vem za vas, toda pošiljanja paketov sem se nekako vedno izogibala, predvsem zato, ker se mi je zdel postopek precej zakompliciran. Za vas smo poiskali preprosto rešitev, ki je pošiljanje paketov zelo poenostavila.

Pošiljanje paketa iz dnevne sobe

Naj vam opišem svojo izkušnjo. Odločila sem se, da prodam otroška oblačila, ki so jih otroci prerasli. Ker je bil kupec iz drugega konca Slovenije, oba pa sva bila polno zaposlena, sva se dogovorila, da mu paket pošljem.

Toda, kako, kdaj?

Vse lahko uredim kadar koli doma ali v pisarni s pomočjo aplikacije PS Pošlji paket.

Kako so pot do novega lastnika nadaljevale kotalke?

Preprosto. Izmerila sem škatlo, ki je odgovarjala merilom paketa L, nato pa v aplikaciji vpisala svoje podatke ter kraj oddaje paketa. Natisnila sem spremnico in jo nalepila na paket. Lahko bi ga oddala na najbližji pošti, toda v tem primeru je preprostejše, da sem izbrala PS Paketomat, ki je na voljo 24 ur na dan in vse dni v tednu. Plačilo storitve sem izvedla s plačilno kartico, na voljo pa je tudi plačilo z Moneto.

Kaj pa naslovnik?

Ker sva bila dogovorjena, da plača kotalke po prevzemu, sem izbrala storitev Odkupnina in znesek je bil nakazan na moj račun po vročitvi pošiljke. Prevzem paketa bi bil za naslovnika možen tudi na najbližji poslovalnici Pošte Slovenije ali izbranem bencinskem servisu.

In veste kaj je najboljše? Da mi pri vseh obveznostih ni potrebno razmišljati, kdaj bom imela čas, da oddam paket, saj je vse urejeno že iz domačega naslanjača.

Čas je dragocen, izkoristite ga za družino, pošiljanje paketov pa prepustite strokovnjakom:-)

Avtor

U. L.

New Report

Close