Resnična zgodba: Prvo polnilo v ustnice si je vbrizgala že pri 13 letih!!!

11. oktober 2019

Resnična zgodba: Prvo polnilo v ustnice si je vbrizgala že pri 13 letih!!!

11. oktober 2019

Ta najstnica, ki si želi biti podobna lutki Barbie, si je polnila prvič vbrizgala, ko je imela le TRINAJST let!

Še bolj šokanten podatek je, da jo je za to navdihnila njena mama, danes pa za lepotne operacije na leto zapravi neverjetnih 14 tisoč angleških funtov.

19-letna švedska kozmetičarka Stefanie Mulic, je bila potisnjena v lepotno industrijo, ko je bila še zelo mlada. Njena mama in teta, obe kozmetičarki, sta jo seznanili z različnimi možnimi načini za izboljšanje videza.

Ko je bila stara komaj 13 let, je Stefanie prvič preizkusila polnila na ustnicah in takoj vzljubila videz, vendar pa je bila tako mlada, da je počakala še nekaj let, ko se je odločila za dodatne lepotne posege.  

S 17. leti se je Stefanie odločila za nove lepotne operacije, med drugim si je večkrat v ustnice vbrizgavala polnila in pravi, da je bilo to najbolje, kar je kadar koli naredila.

Stefanie ima rad velike ustnice, saj ji pomagajo doseči popoln videz lutke, njena idola pa sta lutki Bratz in Barbie.

Švedinja se je vedno počutila nesamozavestno zaradi nosu. Fant, s katerim se je priložnostno dobivala, ji je dejal, da nos uničuje njen lepi videz, zato si je še bolj želela korekcije nosu.

Od takrat si je Stefanie popravila ustnice, brado, lica, obrvi in ​​čeljustno linijo, prav tako pa smejalne gubice in zobe.

Poleg tega vsak dan dela vaje za ožji pas, da bi bila čim bolj podobna Barbie.

Stefanie si polnila v ustnice vbrizgava vsak mesec, odkar je dopolnila 17 let in na leto za lepotne posege zapravi 14 tisoč angleških funtov.

Številni popravki so ji povečali samozavest ter sledilce na Instagramu.

19-letnica upa, da bo v prihodnosti šla še na veliko posegov, vključno z vsadki dojk, operacijo odstranjevanja reber, dvigom obraza, zadnjičnimi in kolčnimi vsadki, odstranjevanjem maščobe in silikonskimi vsadki.

Foto: Instagram @blondiesteffi

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close