Revija People je 47-letno igralko razglasila za ‘najlepšo žensko na svetu’

25. april 2019

Revija People je 47-letno igralko razglasila za ‘najlepšo žensko na svetu’

25. april 2019

Revija People vsako leto eno od slavnih žensk razglasi za najlepšo na svetu. Po znani pevki Pink, ki je ta laskavi naziv osvojila lani, je letos na prvem mestu Jennifer Garner

Igralka Jennifer Garner je pri 47. letih dokaz, da so leta zgolj številka. Krasi najnovejšo naslovnico revije People in to celo brez make upa! V intervjuju je odkrila skrivnosti svoje brezčasne lepote.

Kot se zdi, so za njen mladosten videz najbolj zaslužni kar njeni otroci: 13-letna Violet, 10-letna Seraphina in 7-letni Samuel, ki jih ima iz zakona z nekdanjim soprogom Benom Affleckom.

“Takoj, ko se vrnem s kakšnega dogodka ali snemanja, mi otroci rečejo, naj si odstranim šminko z obraza, lase zvežem v čop in dam na nos očala. Njim sem taka najbolj všeč in zame je to prav zares kompliment,”

je povedala čedna igralka, ki je tudi v intervjuju za Harper’s Bazaar odkrila, da zasebno skorajda ne nosi ličil.

“Bila sem kar presenečena in potrebovala sem nekaj časa, da tak svoj videz sprejmem in se nad njim celo navdušim,”

je dodala igralka v kratkem videu, ki je objavljen na Instagram profilu revije People, kjer je Jennifer pojasnila svoje dojemanje lepote.

“Lepoto doživljam celostno oziroma holistično. Počutim se bistveno srečnejša in tudi lepša, odkar sem se začela manj opazovati v ogledalu,”

je pojasnila Garnerjeva in dodala, da je zanjo precej bolj pomembno, kako jo kot osebo doživljajo drugi ljudje.

Kot se še spomnimo, se je Jennifer pred približno pol leta slednjič tudi uradno ločila od Bena Afflecka, ki ga je sicer zapustila že leta 2015 in to menda zaradi njegovih resnih težav s pitjem alkohola. V zakonu sta bila celo desetletje, od leta 2005. Par pa je zaradi otrok ostal v zelo dobrih odnosih in pogosto ju lahko z njunimi tremi otroki vidimo ob preživljanju prijetnih družinskih trenutkov.

Po zakonski polomiji z Benom je Jennifer tolažbo našla v objemu podjetnika Johna Millerja, ki je od igralke šest let mlajši.

D. S.

Foto: Instagram, Elle, Allure, Today.com, Washington Post, People

Style. Več novic

New Report

Close