Rihanna s pomočjo LVMH ustanovila lastno modno hišo

13. maj 2019

Rihanna s pomočjo LVMH ustanovila lastno modno hišo

13. maj 2019

Po pisanju spletne strani Business of Fashion bosta pop zvezdnica Rihanna in skupina LVHM s skupnimi močmi odprli novo modno znamko, katere prva kolekcija bo predstavljena že konec maja v Parizu.

V sklopu kolekcije Fenty Maison bodo na voljo ready-to-wear kosi ter modni dodatki, kot so čevlji, nakit in sončna očala.

»Oblikovati tako kolekcijo v sodelovanju z LVMH je neverjeten in zelo poseben trenutek za nas. Bernard Arnault mi je dal edinstveno priložnost razvijati modno hišo znotraj luksuznega sektorja, brez kreativnih omejitev. Ne morem si zamisliti boljšega partnerja v kreativnem in poslovnem smislu in komaj čakam, da svet vidi, kaj smo skupaj ustvarili,« je izjavila Rihanna.

Rihanna, z Bernardom Arnaultom ter njegovo soprogo

Njena znamka Fenty Maison bo prva znamka, ki jo je skupina LVMH osnovala in ne kupila, od Christiana Lacroixa leta 1987.

S to potezo postaja Rihanna prva ženska, ki je osnovala znamko znotraj skupineLVMH.

Prepričani smo, da bo to sodelovanje več kot zelo uspešno, saj bo barbadoška zvezdnica, ki ima na svojem Instagramovem profilu več kot 70 milijonov sledilcev, privabila predvsem mlado populacijo.

Foto: Getty

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close