Rihanna za Vogue: "Takoj sem vedela, da ne bom nosila nosečniških oblek"

13. april 2022

Rihanna za Vogue: "Takoj sem vedela, da ne bom nosila nosečniških oblek"

13. april 2022
Foto: Instagram

Popzvezdnica je visoko noseča pozirala za slavno revijo Vogue in razkrila, da bo vse do poroda nosila le visoko modo.

Vse odkar je oznanila, da je noseča, so oči javnosti ves čas uprte v Rihanno. Tudi zato, ker 34-letna glasbenica preseneča z opravo, ki je daleč od nosečniške, dogodkov pa se udeležuje celo bolj razgaljena kot prej. Njeno glavno vodilo je namreč postalo: naj se vidi trebušček!

O tem je spregovorila tudi za Vogue: “Ko sem izvedela, da sem noseča, sem si takoj rekla, da zagotovo ne bom šla nakupovat na nosečniški oddelek. Žal mi je, ampak preveč se zabavam z oblačenjem in modo. Ne mislim opustiti tega dela samo zato, ker se moje telo spreminja.”

In v tem slogu krasi tudi majsko naslovnico revije Vogue, na kateri je oblečena v tesno oprijet enodelni kombinezon iz rdeče čipke modne hiše Alaïa, rokavice in visoke pete. Bodočo mamico je v objektiv ujela slavna fotografinja Annie Leibovitz.

“Zakaj bi kdor koli skrival svojo nosečnost?”

Z Annie sta naredili lepo število modnih fotografij, na katerih pa je nosečniški trebušček vedno v ospredju.

“Moje telo trenutno počne neverjetne stvari in tega se ne bom sramovala. To obdobje je potrebno slaviti. Zakaj bi kdor koli skrival svojo nosečnost?”

Številni njeno odločitev pozdravljajo in jo podpirajo, češ, da podira stereotipe, kako naj bi se nosečnice oblačile, oziroma skrivale svoje rastoče obline v tem obdobju. Drugi pa jo kritizirajo, da je vulgarna.

Marca je denimo na pariškem tednu mode nosila kar nekaj razgaljajočih kreacij, med njimi prosojno Diorjevo oblekico, pod katero je nosila črne tangice svoje linije X Fenty.

Foto: Vianney Le Caer/Invision/AP via Guliver

“Zame je ta obleka dejansko najbližje nosečniški obleki, kar sem jih nosila do zdaj,” je za Vogue povedala o tej opravi. In tangice? “V vsakem primeru bi videli moje spodnjice – tako da seveda, da bom nosila svojo linijo.”

Ob tem je še dejala, da upa, da ji bo uspelo “redefinirati, kaj se šteje za “dostojno” za noseče ženske.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close