Rjavi modni dodatki so ključ do popolnega videza letošnje jeseni

AnjaCajhen, 11. oktober 2018.

Jesenska sezona je še enkrat dala poudarek na razkošno paleto barv, ki sega od nežnih bež odtenkov, do bogatih tonov dragih kamnov in vse do klasične črne barve.

Med nevtralne in bogate odtenke rdele, vijoličaste in zelene barve, so se to sezono umestili zemeljski toni, ki prinašajo malenkosten odmik od preprostih nevtralnih barv, kljub temu pa zadržijo svojo eleganco in vsestranskost.

https://www.instagram.com/p/BhMi_sQHWQ3/?utm_source=ig_embed

Kljub prvemu vtisu dolgočasne zemeljske barve je ta jesen ponudila enega izmed najbolj razkošnih in najbolj zaželenih trendov – rjavo barvo.

Poleg klasičnih rjavih jaken, plaščev v barvi kamelje dlake ali konjaka, so se odtenki rjave barve izkazali kot popoln izbor za obvezne jesenske modne dodatke.

Prav tako kot razkošne palete barv oblačil, so modni dodatki eni izmed ključnih elementov vsake kombinacije in sloga, ki je to sezono še posebej razkošen.

https://www.instagram.com/p/BopBVkpH7oB/?utm_source=ig_embed

Od elegantnih salonark, torbic, do trendovskih škornjev in torbic nenavadnih oblik, velikih šalov, očarljivih pokrival in nakita, so vsi modni dodatki v rjavih odtenkih must – have letošnje jeseni.

 

Nežni odtenki kamelje dlake, razkošni odtenki karamele in čokolade prinašajo modni dodatki poseben učinek, kombiniramo pa jih lahko skupaj z oblačili v črni barvi ali kakšnim drugim trendovskim kosom.

Kot del enobarvnih kombinacij, ki smo jih opazili na street style sceni, rjave modne dodatke lahko odlično kombiniramo tudi s kavbojkami in preprosto T-shirt majico, romantično jesensko obleko.

Foto: Instagram, Pinterest, promo

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close