Rojeni v teh horoskopskih znakih so največji opravljivci!

12. junij 2019

Rojeni v teh horoskopskih znakih so največji opravljivci!

12. junij 2019

Pri 3 horoskopskih znamenjih je težnja po širjenju govoric in opravljanju še izrazitejša, ker ne znajo obdržati podatkov zaupne narave zase. Zato bodite v stiku z njimi posebej previdni!

Vsak od nas je vsaj sem in tja kriv vtikanja nosu v tuje zadeve. Med nečedna in nič kaj hvalevredna dejanja spada tudi opravljanje. Ogovarjanje ter širjenje govoric ali informacij o drugih, naj si bodo resnične, polresnične ali celo lažne, je zabava, v kateri občasno uživamo vsi, nekateri pa vseeno še pogosteje od drugih!

Pri določenih horoskopskih znamenjih je težnja po širjenju govoric, opravljanju in ‘obiranju kosti’ še izrazitejša, saj teže zadržijo podatke zaupne narave zase. Zato bodite v stiku ter komunikaciji z njimi še posebej previdni, da jim ne izdate preveč osebnih podatkov o sebi ali kom drugem, ki vam je pri srcu.

Pri vsem omenjenem je dobro imeti v mislih zelo modro izjavo Eleanor Roosevelt, ki jo žal upoštevajo le najmodrejši posamezniki, taki, ki so dovolj zaposleni z lastnim življenjem, zato nimajo ne časa, ne potrebe, da bi ‘osirali’ druge ljudi ali o njih širili kakršenoli si že informacije. Takole se glasi:

“Veliki umi razpravljajo o idejah; povprečni umi razpravljajo o dogodkih; majhni umi razpravljajo o ljudeh.”

Kar boleče resnično, kajne? Sedaj si oglejmo, katerim 3 horoskopskim znakom gre še manj zaupati, kot preostalim devetim!

1. Vodnar

Gre za izrazito ‘družabno’ znamenje, zato Vodnarji naravnost ljubijo deljenje informacij s svojimi prijatelji, naj si gre za njihovo lastno življenje, ali za tuje. Z največjim veseljem bodo vse pokomentirali in to brez izjeme. Njihova že kar pretirana odprtost je kriva, da z lahkoto govorijo tudi o najbolj intimnih zadevah. Čeprav slovijo kot intelektualci in vizionarji, so v resnici nagnjeni k širjenju tračev.

2. Strelec

Rojeni v tem znaku so zelo komunikativni, v prostem času pa so najraje v (zgovorni) družbi. Strelci dajo veliko na čustva in na ljubezenske zadeve, zato je omenjeno njihova najljubša tema pogovorov s prijatelji in znanci. Na njihovi ‘tapeti’ so zelo pogosto nekdanji partnerji in nove simpatije ter kajpada tudi ljubezenske težave ljudi, ki jih poznajo.

3. Oven

Le kdo bi si mislil, da so Ovni, ta bitja zodiaka, ki slovijo po trmi, vnemi, delavnosti in strasti, tudi predani ‘tračarji’? Ovni obožujejo opravljanje, zato zelo radi sodelujejo pri ogovarjanju, še pogosteje pa ga sprožijo sami. Slovijo po tem, da ‘poveličajo’ zgodbo z raznimi (izmišljenimi) sočnostmi, samo da bi izpadli večji frajerji pred tistim, ki posluša njihove trače. Vseeno so ovni kar uspešni pri prikrivanju te značajske pomanjkljivosti, tračarijo samo z ljudmi, ki jih dobro poznajo ter jim zaupajo. Zato prav pri Ovnih velja posebna previdnost, saj njihov videz samozadostnosti vara: nikoli jim ne zaupajte ničesar žgečkljivega iz svojega osebnega življenja!

D. S.

Foto: Shutterstock, Workspirited, Pinterest, Odyssey, The Economic Times

Style. Več novic

New Report

Close