Romantična bluza, ki osvaja mestne ulice in trendseterke!

17. april 2019

Romantična bluza, ki osvaja mestne ulice in trendseterke!

17. april 2019

Trendseterke so novo ‘it’ bluzo takoj sprejele, saj omogoča številne kombinacije. Poleg bluz oblikovalke Mélanie Pothron, za katero norijo fashioniste, si oglejte cenjše verzije iz Zare

Vsaka sezona prinese kakšen ‘it’ kos oblačila in enako je s pomladjo 2019. Absolutno bo zavladala bluza v romantičnem slogu iz prozornega organdija, ki so jo poleg dizjanerjev ponudile še nekatere high street znamke.

Trendseterke so to bluzo hvaležno sprejele z obema rokama, saj jim ponuja vrsto modnih kombinacij ter stylingov. Nič čudnega, da je bluza iz prozornega organdija zelo hitro postala zvezda ulične mode in prejela na tisoče zapisov o sebi na družbenih omrežjih.

Ljubiteljicam mode se je prikupil model Aurore Van Milhelm, za katerim stoji oblikovalka Mélanie Pothron, ki se ukvarja z več strastmi, od glasbe in risanja do književnosti ter fotografije. Študirala je komunikacijske vede in pravo, a leta 2015 se je vrgla v modne vode.

Še dobro, da se je, kajti rezultat njenega oblikovanja je odličen in hitro je osvojila ‘sezname želja’ mnogih žensk. Svojo znamko je naredila dve leti potem, ko je začela oblikovati in šivati. Trendseterke so njeno bluzo takoj vzljubile in preplavila je družbena omrežja ter mestne ulice.

Kot je za Vogue povedala oblikovalka, je navdih za bluzo našla v ženskah, ki sijejo tako zaradi notranje, kot tudi zunanje lepote. Vsi kosi so narejeni po naročilu in iz naravnih materialov. Da gre za res ‘it’ oziroma statement kos te pomladi, kaže že dejstvo, da je bila v spletni trgovini takoj razprodana bluza v črni barvi (230 EUR) in pastelno rumeni (195 EUR).


bluza Mélanie Pothron je obnorela Instagram

Ker je bluza zelo preprosta, a obenem prozorna, takoj privabi pozornost. Idealna je za večerne izhode, za dnevno varianto pa pod njo raje nosite preprost top. Dekleta na Instagramu jo najpogosteje nosijo skupaj s skinny jeansom.

Mélanie za Vogue

Bluza je še lepše videti dopolnjena z nakitom iz rumenega zlata ali s pozlačenim nakitom; dodate lahko še uhane in sponke za lase za trendi videz. Temu damskemu oblačilu lahko vdihnete rock chic občutek z usnjeno jakno, ljubiteljcam klasike pa priporočamo zraven plašč balonar ali trench plašč.

Zara

V high street trgovini Zara smo našli nekaj podobnih, a cenovno bolj dostopnih verzij Mélaniejine kultne bluze. Našli smo nekaj za vsak okus ter razpoloženje, od šarmantnih pik do vpadljivo zelene barve, ki bo všeč vsem, ki so rade opažene. Oglejte si jih zgoraj!

D. S.

Foto: Vogue, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close