Romantična manikura za nohte – modni hit tega poletja!

13. julij 2017

Navdih za cvetlično poslikavo nohtov je prišel iz sveta umetnosti in iz salonov za manikuro v L.A.-ju prispel tudi do nas.

Ko gre za poletno manikuro nohtov, naj si gre za naravne nohte ali umetne, akrilne, poletni dnevi so nam prinesli nov, razigran modni trend – poslikavo nohtov na najbolj domiselne in zabavne načine, ki bodo v duhu poletne romantike.

Številnim trenutno aktualnim vrstam manikur (na primer s pikicami ali zvezdicami, ki so zelo ‘in’) se je sedaj pridružila cvetlična poslikava nohtov. Menite, da jo lahko ustvarite kar same s pomočjo primernih čopičev in lakov ter seveda lastne kreativnosti?

Navdih zanjo je prišel iz sveta umetnosti. Jess Phoenix je ilustratorka, katere cvetlične stvaritve so dale idejo številnim salonom za manikuro v ZDA, trend se je rodil v Los Angelesu in hitro prečkal ameriški kontinent, zatem pa prek Atlantika pljusknil v Evropo.

Cvetlično poslikavo na seveda predhodno lepo negovanih nohtih si omislite že v poletnih mesecih, da jo uskladite z romantičnimi oblekami s prav tako cvetličnimi vzorci. Lepih rožic ni nikoli preveč! Tudi jeseni jih bomo še videvali, brez skrbi. Poletne manikure, ki so trenutno v trendu, so tudi take s podobo ananasov, kaktusov in lubenic. Privoščite si poletno razigranost!

Cvetlice bodo na nohtih najlepše prišle do izraza na nevtralni ali ‘nude’ podlagi, lahko pa se odločite za druge nežne pastelne barve lakov za nohte, ki jih nanesete kot podlago, recimo hladno roza ali toplo marelično. Lahko s cvetom okrasite samo vrh nohta ali vso nohtno ploščo v celoti – po želji.

Naj bo poslikan en noht ali dva na roki, lahko pa vseh pet, na obeh rokah! Tako boste dosegle cvetlični ‘total look’. Veliko zabave!

 

Foto: Fashion Fill, Instagram, Pinterest, Journal.hr, The Fader, The Fashion Tag Blog

New Report

Close