Ryan Reynolds prijatelju podaril pisoar

25. april 2022

Ryan Reynolds prijatelju podaril pisoar

25. april 2022
Foto: Profimedia

Znani hollywoodski igralec je leta 2021 kupil klub, v katerega je investiral 2,4 milijona evrov.

Igralec in solastnik kluba Wrexham FC, Ryan Reynolds je solastniku Robu McElhenneyu podaril pisoar, ki ga je postavil v stranišču stadiona, v katerem klub trenira.

Reynolds in McElhenney sta nogometni klub Wrexham FC kupila leta 2021, vanj pa sta investirala kar 2 milijona funtov, kar je približno 2,4 milijona evrov.

Za Robov 45. rojstni dan, pa je Ryan svojemu prijatelju podaril pisoar, v katerega bodo lahko igralci kluba opravljali potrebo.

V videu, ki ga je objavil na Twitterju, je Ryan prestrigel majhno rdečo pentljo, ki je razkrila zlato ploščo z Robovim obrazom na njej, in odprl steklenico šampanjca.

Foto: Twitter (zajem zaslona)

Poleg Robovega obraza je na plošči zapisano njegovo polno ime in rojstni dan. Na njej piše: “Ta pisoar je posvečen Robertu McElhenneyu na njegov rojstni dan – 14. aprila.” Ploščica pa je bila postavljena nad pisoar v kopalniškem bloku na stadionu Racecourse Ground.

V videu je Ryan čustveno povedal svoj govor, medtem ko se je v ozadju predvajala nežna glasba.

“Danes se  s tem spominskim pisoarjem spominjamo na človeka, ne le kateregakoli človeka, gospoda sopredsednika Roberta McElhenneyja,” je dejal v videu.

McElhenney je dober prijatelja Ryana ter ustvarjalec in producent dolgoletne ameriške TV-serije It’s always sunny in Philadelphia, v kateri sam tudi igra.

Wrexham AFC je bil ustanovljen leta 1864, njihov stadion Racecourse pa ostaja najstarejši stadion na svetu.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close