Oglasno sporočilo / 17. maj 2023

s.Oliver ima odlične ideje za kombiniranje živahnih barv

Spomladansko vreme nam zadnje dni ni nič kaj naklonjeno in muhasti dnevi od nas zahtevajo kar nekaj iznajdljivosti pri oblačenju. Še dobro, da so police trgovin že polne spomladanskih pastelov, ki vsaj v naše misli prikličejo toplo pomlad.

Hkrati se rade zatekamo k naravnim, umirjenim tonom, vsake toliko pa potrebujemo tudi kanček udarnih, intenzivnih in razigranih tonov. Kaj pravite na živahno oranžno, ki v kombinaciji z roza pričara pravi “vau” efekt?

Morda se zdi kombiniranje teh dveh barv na prvi pogled malce strašljivo, a nova kolekcija s.Oliver vas bo prepričala, da se opogumite in ju brez strahu združite v svoji pomladni opravi.

Pravila kombiniranja živahnih barv

Trend združevanja živahnih barv, t. i. color blocking vsakih nekaj let prevzame modni svet in zdi se, da bomo barvne tone med seboj kombinirale tudi to sezono. Modne navdušenke jih naravnost obožujejo, saj vzbujajo občutek modernosti, živahnosti in samozavesti.

“Color blocking” vključuje kombiniranje dveh ali več kontrastnih odtenkov, običajno z nasprotnih strani barvnega kolesa, ki ustvarijo dinamično kompozicijo. Poleg roza in oranžne, bodo dober učinek ustvarile tudi živo modra in rumena ter rdeča in zelena.

 

Vključite barve v svojo garderobo

Začnite z dodatki

Če še niste vešče kombiniranja živahnih barv, začnite z eksperimentiranjem z dodatki, kot so rute, torbice ali čevlji. Z vključevanjem barvitih poudarkov lahko sicer nevtralni obleki dodate kanček živahnosti.

Igrajte se z enobarvnimi kosi

Začnite z enobarvnimi oblačili. Ustvarite eleganten komplet tako, da enobarvni top kombinirate s hlačami ali krilom druge barve. Ne pozabite ohraniti videza uravnoteženega in vizualno privlačnega.

Eksperimentirajte z vzorci

Ko se boste počutile bolj samozavestne, živahnim barvam dodajte še vzorce. Poiščite zanimive potiske različnih barv in jih uskladite z enobarvnimi kosi, da ustvarite dodelan videz.

Predstavljamo vam nekaj krasnih barvitih kosov iz nove s.Oliverjeve kolekcije, s katerimi lahko ustvarite čudovite živahne kombinacije.

New Report

Close