Elon Musk s parfumom "Zažgani lasje" v šestih urah zaslužil milijon dolarjev

14. oktober 2022

Elon Musk s parfumom "Zažgani lasje" v šestih urah zaslužil milijon dolarjev

14. oktober 2022
Foto: Profimedia

Milijarder in tehnološki mogotec se je podal v svet dišav in na trgu ponudil parfum, imenovan “Zažgani lasje”.

Ameriški milijarder Elon Musk je spet spretno izkoristil svojo slavo in tokrat z lahkoto zaslužil s prodajo parfuma Zažgani lasje (Burnt Hair). V zgolj šestih urah je pošlo vseh 10 tisoč stekleničk, s katerimi je zaslužil okrogel milijon dolarjev.

Cena ene? Sto dolarjev, kupci pa jo bodo prejeli šele v prvi četrtini leta 2023.

“Glede na to, kdo sem in kako znano je moje ime, je bilo pravzaprav neizogibno, da vstopim tudi na trg dišav. Ne vem, zakaj sem se sploh upiral tako dolgo!?” je sarkastično zapisal na Twitterju, kjer se zdaj predstavlja kot “prodajalec parfumov”.

Ob fotografiji dišave je zapisal, da gre za “najkakovostnejšo dišavo na svetu.”

Foto: Profimedia

Ni prvič in verjetno tudi ne zadnjič?

Sicer pa to ni prva nenavadna ideja ekscentričnega Muska – pred dvema letoma je prodajal svojo tekilo, po tem pa tudi vroče hlačke, s katerimi se je rogal vlagateljem, ki niso želeli vložiti denarja v proizvajalca električnih vozil Tesla.

Pod imenom enega od svojih podjetij, ki se imenuje Boring Company (Dolgočasno podjetje), je za 500 dolarjev za kos prodajal tudi plamenomete in s tem zaslužil 10 milijonov dolarjev. Prodajal je tudi klobuke z logotipom omenjenega podjetja, pri čemer mu je uspelo prodati kar 50 tisoč kosov.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close