S pomočjo teh trikov ga boste spremenili v sanjskega moškega!

AnjaCajhen, 08. julij 2019.

Z malo truda in dela, lahko vaša močnejša polovica postane »gospod popolni«.

Naslednji triki bodo zadovoljili oba in na nek način bosta oba naredila tudi nekaj na sebi.

Rešite ga odvisnosti od nezdrave prehrane

Večina moških precej komplicira, kadar je govora o zdravi prehrani in tu nastopite vi. Z malo truda in raziskavi zdravih in okusnih receptov, začnite kuhati bolj zdravo hrano in ga odvrnite od prigrizkov med filmom ali tekmo. To je dobro tudi za vas, saj se boste tej skušnjavi lažje uprli tudi sami.

Obzirno ga opozorite na neprimerno obnašanje

Seveda niste njegova mama in mu ne morete govoriti, kako naj se obnaša in kaj naj dela. Kljub temu pa mu lahko na obziren način poveste, da se v nekaterih situacijah obnaša neprimerno ter ga v restavracijo namerno posedite nasproti ogledala, da bi razumel, o čem govorite.

Razložite mu, kaj je bonton

Navezujoč se na predhodno točko, mu lepo razložite, kje dela napake. Na primer, če vam ne odpira vrat, jih ne odprite sami, ampak se nasmehnite in pokažite, na kaj čakate. Kadar oblačite plašč, mu ga preprosto podajte in obrnite hrbet, da bi takoj razumel, zakaj ste to storili. Ne pustite, da stare kavalirske navade izginejo samo zato, ker moški ne želi odrasti.

Razbijte spolno monotonost

Ko bo enkrat ugotovil, kaj vam je všeč, bo to neprestano ponavljal, saj bo vedel, da s tem ne more narediti napake. Zato vi prevzemite pobudo in ga presenetite s prevezo čez oči ali kakšnim novim položajem.

Odvrnite ga od lenobe

Ves čas leži na kavču, igra igrice in spi do poznih ur. Takega moškega ne potrebujete. Opomnite ga na stvari, ki so njegova dolžnost in brez zadrege mu ukažite, naj jih naredi. Od aktivnosti najprej predlagajte piknik v naravi, saj res ne zahteva veliko dela in truda. Če na to ne bo pristal, greste ven s prijateljicami in mu pokažite, da se znate zabavati tudi brez njega. Kmalu bo razumel, kaj je narobe.

Pomagajte mu, da se odpre v ženski družbi

Seveda njegovo mesto ni na kavi z vami in vašimi prijateljicami, vendar če ga ne želite gledati, kako z zdolgočasenim pogledom prska po telefonu, medtem ko se poskušate pogovarjati z družbo, na katero ste slučajno naleteli, poskušajte usmeriti pogovor v smer, ki mu je blizu, da se lahko vključi v pogovor. Tako bo lažje razumel, da ni nič narobe s priložnostnim pogovorom v ženski družbi.

Odkrito mu povejte, da vam njegova frizura ni všeč

Če sam vaše nove frizure največkrat niti ne opazi, še ne pomeni, da mu ni ne smete  povedati, da mu trenutna frizura ne pristaja. Na lep način mu predlagajte nekaj, za kar menite, da mu bo bolj pristajalo. Prav vi ste namreč tista, ki ga gleda ves dan, zakaj ne bi povedale svojega mnenja?

Dodajajte svoje ideje v njegov nemogoči slog oblačenja

Niste njegova mama, da bi mu kupovali oblačila, vendar vaš predlog ali komentar bi moral biti najbolj cenjen. Pokažite mu sliko kakšne dobre srajce in mu povejte, da bi mu zelo pristajala. Na ta način ga ne boste čisto nič užalili, ampak mu boste dali idejo, kar je všeč vam.

Foto: Giphy

O avtorju

AnjaCajhen

New Report

Close