S tem trikom lahko popolnoma spremenite obliko svojega obraza

19. julij 2022

S tem trikom lahko popolnoma spremenite obliko svojega obraza

19. julij 2022

Skrivnost se skriva v posebnem nanosu rdečila.

Sliši se neverjetno, vendar deluje. Nanos rdečila na različne dele lic, lahko preoblikuje obraz, poudari ličnice in poveča sijaj kože. To je dokazala TikTok-erka Megan Lavallie, ki je v videu prikazal pet različnih načinov nanosa rdečila, ki ustvarijo različne rezultate.

Obraz lahko na primer vizualno dvignete tako, da rdečilo nanesete pod tempelj, če ga nanesete na sredino lica, boste ustvarili polnješi obraz, rdečilo pa lahko deluje tufi kot orodje za ustvarjanje konture. Nanos rdečila na zgornji del nosu lahko ustvari posončen videz. Seveda je treba paziti na količino nanesenega rdečila, da končni rezultat ne bo razočaral. V tem primeru velja: manj je več!

@meganlavallie Blush is my favorite part 🥰#makeuptipstiktok #makeuptutoriual #blush #rarebeautyblush ♬ La Vie En Rose – Emily Watts

Kakšno rdečilo izbrati?

Če imate mastno kožo, izberite rdečila v kamnu, ki bo poskrbelo za intenzivno barvo z dolgotrajnim učinkom. Kremna rdečila so primernejša za normalno do suho kožo, saj ji bodo dodala rahel sijaj in ustvarila sijoč ter koži dodala vlago.

Foto: IMAXtree

Brez dvoma je najtežje najti pravi odtenek rdečila, saj se mora ta ujemati z vašim tonom kože in slogom ličenja. Umetnica ličenja Ninni Nummela predlaga izbiro barve glede na podton vaše kože. “Če vaša polt na soncu hitro potemni, uporabite zlate breskove tone ter zemeljsko rožnate in koralne odtenke. Hladnejše rožnate tone, kot so nežne vrtnice, uporabite, če vaša koža na soncu hitro postane rdeča,” razlaga.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close