S temi jopami boste ustvarile najlepše modne kombinacije

Jopa, sploh v daljši verziji, je najlepši, najbolj trendovski in uporaben kos garderobe za jesenske dni!

Obstaja kos oblačila, ki odlično uteleša duha jeseni, in to je jopa. Dolga jopica je najbolj vsestranska pletenina, ki omogoča vrsto modnih kombinacij. Je topla, udobna in se lahko ponaša z zanimivo teksturo, ki se lepo poda k vsem vrstam outfitov.

Tanke pletenine se bodo odlično vklapljale v poslovne modne kombinacije, medtem ko bodo oversize jope začinile modno slojenje. Če bi presojali po ponudbi high-street znamk, bodo jope tudi to jesen eden najbolj priljubljenih kosov garderobe.

Staremu trendu pa so se pridružili tudi novi in sicer so ti naslednji: poleg že priljubljene bele in črne barve bodo v ospredju še siva in bež barva, kot kraljica jeseni pa se znova potrjuje tudi rdeča barva.

Jope so lahko povsem preproste in minimalistične, ali pa okrašene z našitimi biseri, cvetličnimi motivi in drugimi detajli.

Pull&Bear

Zara

Pravil za kombiniranje skorajda ni. Jope se podajo k prav vsemu, denimo k ležerni kombinaciji navadne majice, kavbojk in tenisk do midi obleke s cvetličnimi vzorci in gležnjarji, pa tudi k finejšim modnim kombinacijam svile in satena. V kolikor so nevtralne barve, se že tako ali tako podajo prav k vsemu.

Bershka

Mango

Massimo Dutti

Po drugi strani lahko izberete minimalistične osnovne kose in jih nadgradite z opazno jopo z vzorci ali našitki. V vsakem primeru nas čakajo jesenski dnevi, ko bomo morali plastiti eno oblačilo vrh drugega in lepa ter zanimiva modna dolga jopica je kraljica take ‘čebule’, oziroma, lepše povedano, najbolj prikupen vrhnji sloj vsake modne kombinacije, ki nadvse učinkovito zamenja jakno.

 

Foto:

 

New Report

Close