S TEMI modnimi triki boste videti 10 let mlajše!

09. januar 2020

S TEMI modnimi triki boste videti 10 let mlajše!

09. januar 2020

Leta so samo številka in vse je samo stanja duha. Pomembno je, kako se počutimo. Če pa smo iskreni, se tudi trikov, kako smo lahko nekaj let videti mlajši, ne branimo.

Modni strokovnjaki poznajo vse skrivnosti dobrega sloga in s pravilno izbiro garderobe lahko resnično popestrimo celoten videz, ki ga ustvarimo. Zapomnite si ta 4 zlata pravila in jih začnite uporabljati še danes!

Svetle barve nikoli niso odveč

Še posebej v tej sezoni, saj so žive barve na vrhu modnega seznama. Mnoge dame delajo napake, saj v zrelih letih nosijo izključno zemeljske tone ali črno barvo, saj menijo, da je ta garderoba primerna njihovi starosti. Resnica je, da je to velika napaka. Če želite doseči mladosten videz, sladite pravilu: bolj barvito, boljše je. Bodite drzni in pokažite mladostno noto s takim stajlingom.

Poskrbite, da garderoba ustreza vašemu telesu

Izbira dobrega kroja je osnovno modno pravilo, ki ga je treba upoštevati. S pravilno izbiro lahko poudarite najboljše na telesu. Mnoge ženske, ki želijo izgledati mlajše, izberejo neprimerno garderobo kot kratka krila ali majice, ki preveč razkrivajo, ali pa kose, ki jih nosijo mlada dekleta. Prav zaradi te izbire so daleč od cilja in vse, kar se lahko zgodi, je, da postanejo tarča posmeha. Za mladosten videz je pomembno pravilo, da izberite oblačila, ki ustrezajo postavi in ne na oddelku za najstnike.

Modni detajli dajejo poseben pečat vsaki kombinaciji

Ko govorimo o modnih dodatkih, se prepustite domišljiji in izberite čim bolj pisane in nenavadne kose.

Izbira obutve je zelo pomembna

Izbira obutve lahko bistveno prispeva k celovitemu videzu, zato jo izberite pametno. In to je še eno polje, v katerem se lahko sprostite in izbirate kar se da zanimive in atraktivne modele.

Foto: Pinterest

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close