Kaja Flisar / 16. september 2022

S temi modnimi triki ima lahko vsak moški atletsko postavo!

Moški se na srečo manj ukvarjate s pomanjkljivostmi svoje postave kot ženske, a vendarle si na tihem vsi želite imeti atletsko postavo s širokimi rameni in ozkimi boki. Za tiste, ki vas narava ni obdarila s temi značilnostmi, ponujamo nekaj trikov, s katerimi lahko na videz preoblikujete vašo postavo!

Imate široke boke?

Poudarite ramena in boki bodo videti ožji. Nosite puloverje in jopice z epoletami in rokavi, ki poudarijo ramena. Izogibajte se raglanih rokavov. Suknjiči naj bodo bogato podloženi z ramenskimi blazinicami. Izberite barvaste zgornje dele, ki bodo pritegnili poglede navzgor. Pravilno izbran odtenek barve bo poudaril vaš obraz.

Foto: S.Oliver

Vam je začel rasti trebušček?

Pazite na izbiro hlač. Kupujte nižje krojene hlače, s poudarjenimi žepi na zadnjici. Prav tako naj bodo hlačnice širše, da spodnji del telesa uravnotežijo z obilnejšim zgornjim delom.

Foto: S.Oliver

Spadate med manjše moške?

Manjšim moškim v glavnem pristajajo krajši suknjiči in nižje krojene hlače. Bodite pozorni na dolžine rokavov in dolžine suknjičev, ki nikakor ne smejo biti predolgi. Kupujte le skrajšane konfekcijske številke.

Foto: S.Oliver

Pri s.Oliverju se zavedajo, kaj pomeni dobra moška obleka, zato dajejo prednost kvalitetnim materialom in vrhunski izdelavi. Njihova jesensko kolekcijo odražajo nove oblike, kroji in detajli, ki vam ponujajo več udobja, svobodo gibanja in široko možnost izbiranja. Naj bo to dan v pisarni ali na večernem dogodku!

Ponujamo vam nekaj kosov iz njihove aktualne ponudbe.

Kje kupiti?

Elegantne moške kose lahko kupite v vseh poslovalnicah s.Oliver ali na njihovi spletni strani.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close