Saint Laurent je zasnoval odlično kulinarično idejo

27. september 2022

Saint Laurent je zasnoval odlično kulinarično idejo

27. september 2022
Foto: Pexels

Ob pariškem tednu mode modna hiša Saint Laurent v svoj butik Rive Droite prinaša znano suši restavracijo iz Los Angelesa, kjer bodo obiskovalci imeli priložnost okusiti najboljše suši jedi.

Po londonskem tednu mode je na vrsti Pariz. Pariški teden mode bo potekal od 28. septembra do 7. oktobra, za ta poseben dogodek pa je Saint Laurent zasnoval odlično kulinarično idejo.

Vemo, kako radi imajo modne hiše gastronomijo, zato ima Louis Vuitton svojo restavracijo v Saint Tropezu in pop-up restavracijo v Seulu. Saint Laurent pa je naredil nekoliko drugačno potezo in se odločil, da bo znamenito suši restavracijo pripeljal v lastno trgovino.

Foto: Instagram

Sushi Park je restavracija v Los Angelesu, ki je bila odprta leta 2006 in predstavlja “eno najbolj legendarnih kulinaričnih destinacij v mestu”, kot pravi Saint Laurent. Restavracija deluje pod taktirko chefa Petra Parka, za katerega bo to prvič, da bo z ekipo predstavil sushi izkušnjo iz restavracije na drugi lokaciji.

Foto: Instagram

Peter Park in njegova ekipa potujejo v Pariz na povabilo kreativnega direktorja Saint Laurenta, Anthonyja Vaccarella. Ta velika modna hiša bo v svoji pariški trgovini Rive Droite gostila ekipo ekskluzivnega Sushi Parka in tako svojim gostom približala slavni okus te suši restavracije.

V trgovini bosta organizirani dve večerji, ob 19.00 in 21.30, kjer bodo gostje lahko odkrili Parkerjev meni s pestro izbiro kakovostnih sezonskih svežih rib.

“Vedno sem bil hvaležen Anthonyju, ker je bil reden gost, in ko se mi je ponudila priložnost delati z YSL, sem rekel da. Želel sem ustvariti edinstveno izkušnjo in povabil starega prijatelja in lončarja Daeyong Kima, da ustvari novo linijo keramike samo za to sodelovanje,” je povedal Peter Park.

Foto: Unsplash

Butik Rive Droite se nahaja v nekdanji konceptni trgovini Colette in se predstavlja kot “kreativna in kulturna destinacija”, ki redno prireja razstave in dogodke. Prej je bila hrana na voljo na tovornjaku s hrano Sant Ambroeus, vendar bodo tokrat gostje, ki bodo imeli srečo in bodo uspeli rezervirati Sushi Park, nastanjeni v kleti nočnega kluba.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close