Sandra Bullock se umika od igranja: "Čisto sem izgorela!"

23. junij 2022

Sandra Bullock se umika od igranja: "Čisto sem izgorela!"

23. junij 2022
Sandra Bullock

Priljubljena igralka je prišla do točke izgorelosti. Igralsko kariero za nekaj časa daje na stran in v ospredje postavlja sebe.

“V takem stanju nisem sposobna sprejemati zdravih in pametnih odločitev,” je Sandra Bullock povedala v intervjuju za The Hollywood Reporter in dodala, da se počuti popolnoma izgorelo.

Pripravljena se je umakniti z igralske scene in se posvetiti svojima otrokoma, 11-letnemu Louisu in 8-letni Laili. “Nočem biti zavezana nikogaršnjemu urniku, razen svojemu,” je dejala. “Tako sem izgorela. Tako sem utrujena.” Na vprašanje, koliko časa si namerava vzeti odmor, je odgovorila, da ne ve.

Igralka ima dva posvojena otroka. (Foto: Profimedia)

Za izgorelost je krivo delo

57-letni igralki, ki jo lahko to poletje gledamo v njenem najnovejšem filmu The Lost City, res nikoli ni manjkalo dela, a ugotovila je, da je prav slednje postalo njena “bergla”.

“Počutila sem se, kot da nonstop odpiram hladilnik in v njem iščem nekaj, česar nikoli ni bilo tam.”

Ugotovila je, da je v delu vedno iskala potrditev, namesto, da bi se obrnila vase in potrditev našla znotraj sebe.

Na rdečih preprogah je zadnje čase bila videti zelo žalostna. (Foto: Profimedia)

Bullockova je sicer že večkrat omenila, da bi se rada umaknila z luči javnosti. “Želim biti doma,” je za CBS povedala marca letos. “Vedno sem samo tekla k naslednji stvari, nikoli se nisem znala ustaviti. Želim biti samo prisotna v trenutku in odgovorna za samo eno stvar.”

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close