Sanja Grohar je navdih za novo linijo dobila med nosečnostjo

14. marec 2022

Sanja Grohar je navdih za novo linijo dobila med nosečnostjo

14. marec 2022

Šampon, balzam in maska za lase so narejeni izključno iz naravnih sestavin slovenskega izvora.

Misica, pevka, influencerka in po novem tudi podjetnica Sanja Grohar, se je podala v nov projekt. Javnosti je predstavila svojo linijo izdelkov za nego las Lepa Cosmetics, ki je obogatena z medom in sestavljena iz samih naravnih sestavin. “Vsi izdelki so izdelani iz slovenskih ekoloških zelišč,” razlaga Sanja, ki je o lansiranju izdelkov za nego las začela razmišljati že pred tremi leti, ko je bila noseča s sinčkom Nicolaiem.

“Kot spletna vplivnica sem preizkusila veliko izdelkov za nego las. Med nosečnostjo sem začela uporabljati odličen angleški šampon in dobila idejo, da ustvarim domač slovenski šampon iz naravnih sestavin, ki blagodejno vplivajo na rast las. Kot bodoča mamica sem namreč želela začeti z uporabo naravne kozmetike in tako svojemu telesu dati le najboljše,” pravi.

Naravni minerali, zeliščni izvlečki in olja

Ideja se je tekom let razvijala in izpopolnjevala ter letos na dan žena končno ugledala luč sveta. Sanja je predstavila šampon, balzam in masko za lase. “Naši izdelki bodo vaše lasne mešičke in kožne celice napolnili z naravnimi minerali, zeliščnimi izvlečki in olji, ki lasem ne odstranijo zaščitnih olj, ampak jim pomagajo obnoviti naravno zdravje lasišča,” obljublja in pove, da je bil proces izdelave dolgotrajen, saj je želela ponuditi najvišjo kakovost.

Povezala se je z biotehnologinjo Katarino Kovačič, ki ji je pomagala razviti pravo formulo in naravni penilec. “Šampon se res lepo peni in ustvari tisti občutek, ki sem ga pogrešala pri naravni negi las. Šampon blagodejno vpliva tudi na rast las in preprečuje nastanek prhljaja. Z redno uporabo bo naše lasišče zdravo, lasje pa sijoči,” pravi Sanja.

Zdravo lasišče in sijoči lasje

Da bo nega las popolna, so razvili še naravni balzam in masko za globinsko obnovo las, ki sta obogatena z medom in nežno aromo breskve. Ključne sestavine v “naravnem trojčku” so še kokosovo, olivno in arganovo olje ter rastlinski keratin in tekoča svila.

“Želim si, da bodo naši izdelki postali del vaše nege las. Prepričana sem, da boste z njihovo uporabo dosegli, da bo vaše lasišče zdravo, lasje pa sijoči,” svoje sledilce nagovarja Sanja, ki obljublja, da se spomladi izdelkom pridružujeta še dva nova.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close