Sanjski moški dvignil prah: Anjo bi po izgledu ocenil s tri od deset

01. november 2021

Sanjski moški dvignil prah: Anjo bi po izgledu ocenil s tri od deset

01. november 2021
Avtor: Pop TV

Pero Martić je na svojem Youtube kanalu na četrtkov večer gostil zvezdo Sanjskega moškega – Gregorja Čeglaja. Ta je moral ocenjevati znane Slovenke od ena do deset samo po videzu. Tako jih je ocenil.

Voditelj Pero Martić je Gregorju razložil, da vsak njegov gost dobi eno igro.

Gregor je ocenil skoraj vse ženske iz oddaje Sanjski moški, Lepo Afno, Gajo Prestor, Katarino Benček ter mnoge druge. Skoraj vsem je postavil izjemno nizke ocene. Rebeko Dremelj je drzno označil za kobilo, Lepi Afni je očital, da mu ni všeč, saj ima raje suhe punce. Podoben komentar je izpostavil pri Ines Erbus. Dejal je, da v živo ni več tako suha kot na sliki. Takšne in drugačne komentarje smo lahko poslušali na Youtube videu, ki je zaradi žaljivih komentarjev zdaj že izbrisan.

Avtor: Pop TV

Gregorjev spodrsljaj ni ostal neopažen, njegove besede je komentiralo večino punc, ki jih je ocenil.

Leo Filipič, ki jo poznamo pod imenom Lepa Afna, se je na svojem Instagramu odzvala tako:

Mojemu sanjskemu moškemu sem desetka. Ostalo sta odlično povedali Teja Jugovič, ki je rekla, da bi moral gospod ‘prepotentnež’ ocenjevati moški spol in Katarina Benček, ki je dejala, da bi gospod ‘vase zagledani’ poteboval piarovko, ker očitno sam medijskemu svetu ni kos.”

K razmisleku je pozvala podjetja in zapisala: “Je tak ‘primitivnež’ res primeren ambasador vašega podjetja?“ Pohvalila je podjetje Afrodita Cosmetics.

Zakaj Afrodito? Ti so odstranili Gregorja Čeglaja z mesta ambasadorja, saj ni zastopal njihovih vrednot. Sledil jim je tudi SWY brand Petre Parovel. Na Instagramu se je javno opravičila vsem sledilcem in povedala, da vrednote Gregorja (bil je ambasador tudi za SWY brand) nikakor ne sovpadajo z njihovimi, zato je javno naznanila, da je z njim prekinila sodelovanje.

Teja Jugovič je o njegovem dejanju posnela video, ki je zaokrožil po spletu. Ogledate si ga lahko tukaj.

Večina je nad Čeglajevim obnašanjem zgrožena, vendar ne vsi.

Laura Beranič, ki jo poznamo iz šova Sanjski moški, ga kljub temu, da je njen videz ocenil z dva od deset, zagovarja. Meni, da so ženske le občutljive.

Avtor: Pop TV

Gregor Čeglaj se je oglasil na Instagramu in razložil, da so vse ženske lepe in vredne, on je samo povedal, kaj mu je všeč. Pojasnil je, da je bil Youtube video zgolj šala, naj bi se z Martičem malo pohecala. Dodal je, da je vse ženske ocenil iskreno, po svojem okusu in da bi jim lahko vse, kar je na videu izpostavil, povedal v obraz. “Zakaj bi se katera koli od punc počutila slabo? Moje mnenje ni vredno nič,” je poskušal obrazložiti. Javno se je opravičil le Rebeki Dremelj, saj jo je označil za kobilo.

Priznal je, da ima Pero Martić na Youtube kanalu TrollGang, ki ga večinsko spremljajo mladi fantje, čudne in smešne vsebine. “Avtomatsko se podrediš njihovemu nivoju in zato bolj nespoštljivo, nevljudno, neprofesionalno izpadeš, ampak želim, da veste, da nisem želel biti žaljiv,” je zaključil Čeglaj.

Ali je to primerno obnašanje 30 letnika, presodite sami.

Avtor
Piše

T. Š.

Style. Več novic

New Report

Close