Sanjski moški: pravi šov se odvija po šovu!

B.P., 16. junij 2021.

Kandidatke iz šova Gregorja Čeglaja javno pribile na križ, to pravi on!

Med nekaterimi kandidatkami šova Sanjski moški in sanjskim Gregorjem Čeglajem je močno završalo. Celo tako, da je Gregor kar tri dekleta blokiral na Instagramu. In sicer Ano Pusovnik, Pio Gavrič in Mary Ševo. Sedaj drug drugega obtožujejo, kdo je bolj otročji. 

sanjski moški, ana pusovnik | Avtor: POP TV

“Jaz se ne kregam, sem se pa odločil, da osebe, ki niso primerne za moje prijatelje na Instagramu, blokiram. Tako sem se odločil, jaz že vem, zakaj. Do konca oddaje tega več ne mislim komentirati. Se mi pa punce smilijo, da pozornost, ki bo trajala točno do zadnje oddaje, iščejo na tak način. V življenju so pomembnejše stvari od tega, kdo je koga blokiral. Naj se raje pogovarjajo o tem, kako bodo v življenju uspele, ne pa pregovarjajo po Instagramu, kar je žalostno za odrasle punce,” je situacijo za zurnal24.si komentiral Gregor.

gregor čeglaj, sansjki moški, mary ševo | Avtor: POP TV

Medtem pa Mary in Pii ni čisto jasno, kaj jima tako globoko zameri. “Ni mi jasno, zakaj me je blokiral. Modra zaradi intervjujev, ki sem jih dala pri Denisu Avdiću in za Svet na Kanalu A, čeprav nisem rekla nič proti njemu. Po šovu tudi nisva bila v kontaktu, le za rojstni dan sem mu čestitala, tako da mi res ni jasno,” pravi Mary.

pia gavrič | Avtor: POP TV

Pia pa meni, da se je Gregor šele po šovu pokazal v realni luči in da tega ne želi slišati.  “Z njim se nisem pogovarjala že en mesec. Morda me je blokiral zaradi izjave v članku, da smo vse tekmovalke sponzoruše in da je tudi Gregor sponzoruša. Ali pa zaradi intervjuja s Katko Bogataj, ki sem ga delila in pripisala ‘sanjski moški’ v narekovajih. Tam je namreč rekel nekaj v stilu, da ni nobena izmed nas sanjska. Tudi on v naših očeh ni tako sanjski kot se je kazal v oddaji in mislim, da tega ne sprejme. Otročji je, boli ga ego in nas zato blokira,” pa je mnenja Pia.

O avtorju

B.P.

New Report

Close