Sarah Jessica je sita: “Ne govorite mi, da sem pogumna, ker imam sive lase”

27. junij 2022

Sarah Jessica je sita: “Ne govorite mi, da sem pogumna, ker imam sive lase”

27. junij 2022
Foto: Profimedia

Priljubljena igralka je spregovorila o tem, kaj si misli, ko ljudje hvalijo njen “pogum”, ker si ne barva las.

Sarah Jessica Parker je v nedavnem intervjuju za Allure povedala, da ji ni preveč všeč, ko jo ljudje hvalijo zaradi sivih las in celo pravijo, da je zato pogumna. Tega je že precej sita in pravi, da naj ljudje raje “ploskajo nekomu drugemu zaradi njegovega poguma”.

Spregovorila je tudi o staranju na splošno, in o tem, kako so ženske s tem veliko bolj obremenjene kot moški – ker družba tako narekuje. “Z nasprotnim spolom se o tem nikoli ne pogovarjamo. Moškim ne rečemo: ‘Tu imaš kremo, pa se pretvarjajmo da so to sploh ni zgodilo’,” je izpostavila.

Foto: Profimedia

Ob tem je spomnila na svojega dobrega prijatelja, voditelja Andyja Cohena, ki je od nje mlajši tri leta in s katerim se že leta družita. Andy ima “glavo, polno sivih las,” razlaga Sarah Jessica in dodaja, da njega “nihče sploh ne omeni,” čeprav sedi zraven nje.

Igralka se je obregnila ob fotografijo iz lanskega poletja, o kateri se je na družbenih omrežjih še dolgo razpravljalo:

Svoj čas raje preživlja z drugačnimi stvarmi

Je pa ob tem takoj pripomnila, da nikakor ne obsoja ljudi, ki imajo “več nečimrnosti” kot ona. Ali pa morda manj. “Mislim, da ni pravega ali napačnega načina za odnos do staranja, življenja, ali časa, preživetega na zemlji.”

Sama svoj čas raje preživlja z drugačnimi stvarmi in prav nobena ni povezana s tem, kako bi zavrtela čas nazaj, razlaga. “Vse, o čemer razmišljam, je: ‘Kje bom jedla? Katere knjige bom prinesla s seboj? Bo voda dovolj topla tam, kjer želim plavati? Pa tudi: Wordle.”

Za konec je še dodala, da lepe ženske srečuje ves čas, da bi lahko kar strmela vanje. “A vam garantiram, da nima nič s tem, ali so stare 18 ali pa 78.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close