Sarah Jessica Parker poslala sporočilo medijem, ki ji hočejo uničiti zakon

19. maj 2019

Sarah Jessica Parker poslala sporočilo medijem, ki ji hočejo uničiti zakon

19. maj 2019

Zlobna tabloidna peresa so prejela brutalen odgovor zvezdnice serije Seks v mestu, ki je z igralcem Matthewom Broderickom srečno poročena že 22 let. Ta zanika kakršnekoli težave v raju.

Sarah Jessica Parker je bila vedno pripravljena odkrito govoriti o svojem zakonu, toda sedaj jo je začela močno motiti situacija, ki se že nekaj časa ponavlja iz leta v leto ravno okoli njune obletnice.

Revija National Enquirer je že nekajkrat skušala ‘pokopati’ njun zakon, ki sta ga z Broderickom sklenila 19. maja. Od usodnega ‘Da’ je minilo 22 let, par je srečen, a to gre očitno nekaterim v nos.

Omenjeni reviji je nek kajpak ‘anonimni’ vir zatrjeval, da je bil priča prepiru med SJP in Matthewom. Par naj bi najprej večerjal v Londonu in se že v restavraciji sprl, potem se je kreg bojda preselil na cesto. SJP naj bi motilo, da njen mož preveč časa preživi v britanski prestolnici. Da bi tem govoricam stopila naprste, je SJP na svoj uradni Insta profil zapisala naslednjo izjavo:

https://www.instagram.com/p/BxgjGLEg_i8/?utm_source=ig_embed

“Točni kot ur’ca. Že več kot desetletje širite lažne govorice in sramotne nuemnosti. National Enquirer skuša vsako leto na najino obletnico pokopati najin zakon in nama uničiti slavje. Ne, ni bilo prepira v restavraciji. Niti na ulici. Moji otroci in jaz smo izjemno ponosni na delo njihovega očeta in mojega moža. Po precej razmisleka sem se odločila deliti tipično ‘raziskavo’ teh ljudi. National Enquirer in vaše sestrske publikacije, zakaj niste raje veseli, da neka zveza traja 27 let, od tega zakon 22 let? Čeprav naju vznemirjate in zapravljate tisk, se midva z Matthewom bližava tretjemu desetletju skupne ljubezni, predanosti, spoštovanja, družine in doma. No, pa ste le dobili informacijo od zanesljivega vira,”

je neusmiljeno napisala Sarah.

D. S.

Foto: Getty Images, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close