Še en otrok slavnih staršev se identificira kot trans

12. april 2024

Še en otrok slavnih staršev se identificira kot trans

12. april 2024
Foto: Profimedia

Še en otrok slavnih staršev se identificira kot trans

12. april 2024

Hči Bena Afflecka in Jennifer Garner je javno oznanila, da se identificira kot trans. Svoje ime Seraphina je spremenila v Fin.

15-letna Seraphina Affleck je svojo novo identiteto razkrila na pogrebu svojega dedka v Charlestonu v Zahodni Virginii, ki ga je na svoji Facebookovi strani v živo prenašala tamkajšnja metodistična cerkev.

Tam se je pojavila oblečena v črne hlače, suknjič in kravato ter s kratkimi lasmi. “Pozdravljeni, moje ime je Fin Affleck,” je nagovorila prisotne.

Paparaci so njeno preobrazbo opazili že ferburarja, ko so poleg krajše pričeske opazili tudi, da ima na nahrbtniku izvezeno ime “FIN”.

Foto: Profimedia

Vse več transspolnih otrok znanih

Afflecku in Garnerjevi sta se v zakonu rodila še hčerka Violet in sin Samuel, Affleck pa skupaj s sedanjo ženo Jennifer Lopez vzgaja še njena dvojčka Max in Emme, ki sta se ji rodila v zakonu z Marcom Anthonyjem.

In tudi Emme uporablja spolno nevtralne zaimke.

Emme in Fin (Foto: Profimedia)

Sicer pa je med slavimi že kar nekaj otrok, ki se identificirajo kot transpolni ali pa uporabljajo nevtralne zaimke.

Med njimi sin Charlize Theron, ki se identificira kot dekle, hči Angeline Jolie Shiloh, ki je že pred desetimi leti dejala, da je fant z imenom John, pa tudi sin igralke Cynthie Nixon se identificira kot transspolna oseba.

Tako se identificira tudi sin igralcev Warrena Beattyja in Annette Bening, transspolnega otroka pa ima tudi legendarna Cher, katere sin Chaz se je kot moški identificiral že pred skoraj 20 leti.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close