Se na TV vrača eden najbolj priljubljenih parov v zgodovini?

18. januar 2023

Se na TV vrača eden najbolj priljubljenih parov v zgodovini?

18. januar 2023
Foto: Profimedia

Fotografije s snemanja razkrivajo, da se je seriji In kot bi mignil … pridužil priljubljeni Aidan Shaw, stara ljubezen glavne junakinje.

V New Yorku trenutno snemajo drugo sezono serije In kot bi mignil …, ki je nekakšno nadaljevanje legendarne serije Seks v mestu. In po tem, ko Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) po smrti Živine (Chris Noth) ovdovela, bo na sceno spet prispela njena druga velika ljubezen: Aidan Shaw (John Corbett).

Njegovo vrnitev so sicer napovedali že pred meseci, a ko je HBO Max objavil prve fotografije Carrie in Aidana s snemanja, so oboževalci začeli skakati od veselja, nekateri pa so malce skeptični.

Aidan ji je navsezadnje dal dve priložnosti, vendar je na koncu vsakič izbrala Živino. “Zdaj mu vsaj ne bo treba skrbeti, da se vrnila k Živini,” se je glasil eden od komentarjev.

A glede na to, da se na fotografijah držita za roke, lahko predvidevamo, da bosta ponovno obudila svojo ljubezen, več pa bomo izvedeli v drugi sezoni. Datum premiere za zdaj še ni znan, zato bo treba še malce počakati.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close