»Še nikoli nisem bil tako zaljubljen!« – to je prva od 12 laži, ki jih moški izgovori v zvezi

19. november 2019

»Še nikoli nisem bil tako zaljubljen!« – to je prva od 12 laži, ki jih moški izgovori v zvezi

19. november 2019

Če mislite, da je vajin odnos 100 % iskren, nam je žal, da bomo razbili vaš mehurček, saj se motite.

Moški so nagnjeni k laganju v zvezah, vendar te niso nujno zlonamerne. Včasih nam izrečejo majhno laž, da se počutimo boljše in bolj zaželene. Po drugi strani pa je, če se pogosto zatekajo k lažem, lahko jasen znak, da je z vašim odnosom nekaj narobe.

Skozi življenje se je že vsaka naposlušala moških laži, spodaj pa vam razkrivamo 12 najpogostejših.

Še nikoli nisem bil tako zaljubljen

Verjetno laže, ko pravi, da še nikogar ni tako ljubil, razen, če ste prva ženska, s katero je kdajkoli bil. Če je bil z drugimi, je velika verjetnost, da jim je to enako povedal. Ne dvomite v njegovo ljubezen, ampak vedite, da je pred vami že ljubil druge ženske in da izjava, ki jo je izrekel, morda ni resnična.

Moji prijatelji te obožujejo

Če vam na začetku zveze pove, da vas njegovi prijatelji obožujejo, vas verjetno samo želi razveseliti. Njegovi prijatelji so verjetno bolj nagnjeni k negodovanju ter si med seboj nemalokrat zamerijo, če moško družbo zamenjajo z žensko.

Zaspal sem sredi dopisovanja

Čeprav je to na videz nedolžna, je ta laž lahko pravi argument. Moški ga uporabijo za izgovor dopisovanju ali vpletanje v razprave, v katerih ne želijo sodelovati.

Ne pogovarjam se z bivšimi

Tudi, če se slišijo z nekdanjo samo v prijateljskem smislu, to novim partnerkam največkrat prikrijejo.

Še nikoli nisem videl tako seksi ženske

Malo je možnosti, da še nikoli ni videl lepše ženske, kot ste vi, vendar je to izjava, za katero meni, da je preprost kompliment s katerim vas bo razveselil.

Moja bivša je nora

Mogoče obžaluje, da je z njo sploh bil v zvezi ali pa je preprosto ne more preboleti, zato je nagnjen k tem, da reče, da je nora in problematična. Toda na koncu vsake zgodbe lahko tudi vi postanete nora bivša.

Komaj čakam, da spoznam tvojo družino

Gre za poskus vzpostavljanja čustvene in socialne povezanosti z vami. Ve, da je skoraj za vsako žensko družina pomembna in s tem cilja na vašo »občutljivost.« Po tej izjavi verjame, da boste verjeli, da mu je resnično veliko do vas.

Lepo si videti

Včasih ženske pretiravajo z ličili ali oblečejo nekaj, kar jim ne pristaja najboljše in v teh primerih je pripravljen izreči laž, da se boste bolje počutili.

Moja mama te ima rada

Mame nikoli niso čisto zadovoljne s sinovo izbiro. Ne glede na to, kako zelo se trudite biti dobra zanj in njegovo družino, bo v maminem srcu vedno obstajal del, ki vas prezira. Da vas ima rada, bo povedal izključno zaradi vas samih, pa tudi zaradi dejstva, da ga imate radi.

Poslušam te

Moški lahko 90 minut gleda nogometno tekmo, vendar takoj, ko se v vaši zgodbi pojavijo podrobnosti, ki jih mora, po njegovem mnenju, posvetiti preveč časa, neha poslušati.

To je zelo okusno

Skuhali ste njegov najljubši obrok, se zelo potrudili, pa vendar ni bilo vse tako, kot bi moralo biti. Vedno vam bo povedal, da je hrana okusna in jo pojedel do konca.

Poklical te bom

To je kraljica vseh laži, ko gre za moške. Kako pogosto se vam je zgodilo, da vas partner ni poklical ob pravem času? Medtem ko vi čakate na njegov klic, je verjetno zaspal zaradi naporne zabave prejšnji večer. Ne verjemite tej laži, vendar se ne vznemirjajte preveč, če vas ne pokliče.

Foto: Pinterest

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close