Se spomnite neslavnega #FreeMelania mrščenja? Vsega naj bi bil kriv sin Barron!

07. september 2020

Se spomnite neslavnega #FreeMelania mrščenja? Vsega naj bi bil kriv sin Barron!

07. september 2020

V zadnjem času veliko prahu dviga knjiga o prvi dami Združenih držav Amerike, ki jo je napisala njena nekdanja prijateljica Stephanie Winston Wolkoff.

Poleg celega niza zgodb o skoraj ledenemu odnosu med Melanio in Ivanko, je opisana tudi zgodba, zaradi katere je bilo v času inavguracije največ smeha.

Le kdo se ne spomni posnetka, ki je zaokrožil leta 2017 po družbenih omrežjih, v katerem Melania svojemu novopečenemu ameriškemu predsedniku nameni širok nasmešek, ko pa ji obrne hrbet, se Melania v trenutku namršči.

Ta tvit je postal viralen in je sprožil veliko razprav o tem, kaj si Melania resnično misli o svojem soprogu. Ta in številne druge video posnetke, gife in fotografije so opremili s ključnikom #FreeMelania (op.p.: osvobodite Melanio), ki so nakazovali, da bi bila prva dama rada vse prej kot – prva dama.

V knjigi pa je avtorica, ki je bila v tem času tudi zaposlena v Beli hiši, pojasnila, kaj naj bi se v resnici zgodilo, kot ji je to zaupala Melania.

»Gledalci so menili, da se je Melania smehljala samo takrat, ko jo je Donald pogledal. Ko pa je umaknil pogled, se je Melaniin obraz spremenil v pravi prezir,« je o incidentu povedala Stephanie ter dodala: »To pa sploh ni bilo to, kar se je zgodilo!«

Zakaj se je torej Melania nenadoma namrščila?

»Barron jo je brcnil v gleženj,«

je zapisala in poudarila, da ji je to zgodbo povedala sama Melania.

»Dejala je, da jo je zelo zabolelo.«

Stephanie Winston Wolkoff je Melanii dejala, naj o incidentu spregovori z novinarji in ustavi zasmehujoče tvite s ključnikom #FreeMelania.

»Kot svetovalka sem ji predlagala, da naj javnosti  pove, zakaj se je namrščila,«

je dejala. Melania pa naj bi ji odgovorila:

»Koga briga, kaj si mislijo. Ne dolgujem jim opravičila … To so Američani!«

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close