Seks: 3 horoskopska znamenja, ki rada prevzemajo pobudo!

19. marec 2019

Seks: 3 horoskopska znamenja, ki rada prevzemajo pobudo!

19. marec 2019

Nekateri so raje ljubkovani in čakajo na partnerjevo iniciativo v postelji, a med 12 znamenji v zodiaku trije še posebej izstopajo, ko gre za ‘prevzemanje stvari v svoje roke’.

Verjamete v starodavno znanost astrologijo ali berete horoskop samo za zabavo? Kakorkoli, določena znamenja imajo več stamine, želje in energije, ko gre za seks ter dajanje pobude za spolne radosti. Zodiakalno znamenje lahko o vas ali drugih razkrije presenetljive stvari in meseni užitki so le ena od njih.

Lastnost, ki jo imamo v mislih, ko gre za dober seks, je – strast. Katera znamenja v horoskopu premorejo še posebej veliko strasti in obenem rada nadzorujejo dogajanje med rjuhami ali kjerkoli pač že seks poteka? Predstavljamo vam tri neustavljive, po domače rečeno najbolj pohotne in strastne ter vselej razpoložene.

# Škorpijon

Škorpijoni in škorpijonke imajo bujno domišljijo in radi sanjarijo pri belem dnevu, tudi ali predvsem o seksu. Nekaj, na kar si drugi še pomisliti ne upajo, bi škorpijoni najraje kar takoj preizkusili. Upravičeno veljajo za najbolj divje v seksu. Škorpijon tudi točno ve, kaj druga stran želi in kaj ji najbolj ugaja, zato je zapeljivec (ali zapeljivka) številka ena!

# Oven

Ovni in ovnice obožujejo občutek nadrejenosti, zato hlepijo po nadzoru tudi pri spolnosti. Obenem veljajo za precej divje ljubimce ter ljubimke. Ker so izjemno samozavestni, jih ni strah eksperimentiranja. Zelo radi uporabljajo spolne igračke oziroma pripomočke.

# Bik

Pa je na naši lestvici končno tudi Bik in upravičeno dobi bronasto medaljo. Biki ter bikice sicer niso tako divji, kot Škorpijoni in Ovni, so pa izjemno strastni. Rojeni v znamenju bika so nadvse nesebični ljubimci, a vseeno imajo radi ‘komando’ v postelji. Toda ob tem jim je pomembna tudi čustvena predaja in užitek partnerja/partnerke je zanje bistven.

D. S.

Foto: Maxim, Eligible Magazine, The Cut, Huffpost

Style. Več novic

New Report

Close