Seks: teh 5 stvari se lahko vsaka ženska nauči od prostitutke

23. april 2019

Seks: teh 5 stvari se lahko vsaka ženska nauči od prostitutke

23. april 2019

Naš odnos do seksa je zagotovo dualen, še posebej, ko pomislimo na ženske sumljive ‘sorte’ oziroma na prijateljice noči. Toda, zakaj moški hodijo k njim in česa si od njih želijo?

Igrajte se, seks to dopušča, je nemara glavna lekcija tega članka. Odnos družbe do prostitutk je dualen, razcepljen. Moški iščejo njihovo družbo, četudi so poročeni ali v zvezi. Poštene ženske pa dame dvomljivega slovesa prezirajo, morda celo sovražijo, ker njihov moški hodi k njim.

A zakaj vaše moške prostitutke sploh privlačijo? Ko ženske izvejo, da je njihov moški obiskal prostitutko, se zgodi naslednje: a) naredijo se neumne in nevedne, b) zahtevajo ločitev… ali pa c) se skušajo pozanimati, kaj je tisto, kar zna prostitutka ponuditi njihovemu moškemu.

Zakaj hodijo moški k ‘prijateljicam noči’? Ker jim ni treba post festum skrbeti za občutke ženske, s katero so se ‘dali dol’. Ja, moški so sila sebični glede tega. Ločijo med seksom in čustvi, za razliko od nas žensk. Kajpak jim to zamerimo, tudi za nazaj. Poleg tega se pri prostitutkah ne bojijo, da bi se pred njo osramotili zaradi svojih živalskih nagonov, fantazij ter včasih povsem animaličnih potreb.

Lahko jim povejo vse o sebi in vedo, da bo zaradi poklicne diskrecije vse ostalo pri prostitutki, brez širjenja govoric… Tu je 5 stvari, ki se jih lahko vsaka ‘normalna’ ženska nauči od prijateljic noči… in tako prepreči, da bi njen partner hodil k njim.

# Poslušajte ga

Tudi moški jamrajo nad pomanjkanjem pozornosti partnerke. Prostitutkam lahko zaupajo stvari, za katere žena sploh ne ve. Zato ga v prvi fazi predvsem poslušajte, ponudite mu ramo in naj se izpove, kaj ga teži.

# Zapeljite ga

Moški je preprosto vizualno bitje. Dovolj je osebna urejenost, seksi perilo, manikirani nohti, čista in lepo urejena frizura ter seksi obutev. Ne bodite cenene, oblečite se zapeljivo in okusno, kot to znajo prostitutke najvišjega plačnega ranga. Pričakajte moškega po službi stuširane in oblečene le v seksi spalno haljo, primerno odišavljene. In potem ga glejte, kako se bo penil okoli ust ter niti pomislil ne bo na plačljive usluge!

# V seksu bodite spontane in svobodne

Kaj med rjuhami moškega bolj ubije od koktejla tablet na recept, kombinacije viagre in droge? Monotonija v seksu. Razbijte jo, začinite dogajanje. Neobičajna seks poza, igračke… Če se boste same spolno osvobodile, boste svojega partnerja hudo osrečile.

# Pustite mu, naj gospoduje

Naj bo moški – moški. Tisti gon v njem, ko je žensko vlekel za lase v jamo in si jo vzel med hropenjem in davljenjem, je še v njem. On se mora počutiti gospodarja položaja in pokazati svojo moč. Pustite mu torej, da se ‘strga s ketne’, a ne na račun tega, da bi ogrozil vaše počutje, telo, zdravje ali celo življenje. Prostitutke so okoli repertoarja spolnih želja zelo dopuščajoče in bodite take še ve – ob varnostnih ukrepih, seveda.

# Igrajte se

Življenje je prekleto resna reč, seks naj ne bo. Bodite raje srečne, da se imate možnost igrati z živo seks igračko – mnoge je nimamo. Igrajte vloge… Bodite sobarica, ki pomiva tla gola ali oblečena v seksi uniformo, učiteljica, šefica, policistka, usodna ženska… tudi navidezna ‘kurba’, zakaj pa ne. Verjemite, da bo v tej vaši transformaciji zelo užival! Razganjalo ga bo in na koncu razgnalo!

Dodatna misel: Pazite, drage ženske, mnogi sodobni moški so zviti. Vedo, na primer, da jim sploh že v štartu ni do zveze, ali pa živijo ‘vzporedna življenja’ izven uradnega partnerskega odnosa. Da pa jim ni treba trošiti denarja, si omislijo ‘prijateljico z ugodnostmi’ (FWB) ali ‘ljubico’, drugo žensko, ki jo v bistvu samo izkoriščajo bolj ali manj brezplačno.

In medtem, ko ljubica prejme vsaj nekaj ‘bonitet’, ter je s tem malo na boljšem, jih FWB nikoli ne. Ko moški opravi svoje, jo namreč pošlje domov, saj ga tudi spletne skupnosti ‘plejerjev’ opozarjajo, da se ženska preveč naveže, če pri moškem prespi. Zato bodite pametne in pametna ženska je samo eno: bodisi je uradna partnerica, bodisi pošteno zaračuna seks po ceniku. Vsekakor pa ni ‘brezplačna kurba’. Morda lahko ženske samo tako dosežemo, da nas moški spoštujejo?

D. S.

Foto: The Independent, Times of India, Pinterest, LA Times, Daily Express, Love Matters

Style. Več novic

New Report

Close