Selena Gomez odlična na naslovnici revije Vogue

21. marec 2017

Naslovnica ameriškega Voguea kažeta na to, da se je leto 2017 za Seleno začelo zares odlično.

Mlada pevka Selena Gomez je zrasla v pravo lepotico, kar je dokazala na novi modni naslovnici, ki jo je posnela v prejšnjih dneh. Gre za naslovnico ameriške revije Vogue za mesec april, ki sta jo posnela priznana fotografa Mert Alas in Marcus Piggott, fotografije pa najdemo tudi v posebnem modnem editorialu v sredini revije.

Selena se je tokrat prvič pojavila na naslovnici kakšne modne revije takega kalibra, kar je pravzaprav presenetljivo glede na njeno kar dolgo trajajočo glasbeno kariero. Končno je tudi ona dobila to priložnost in se izkazala, saj so po mnenju poznavalcev fotografije zares lepo uspele.

Oblačila, ki jih je Selena nosila za to modno snemanje, so nadvse trendovska in privlačna: na naslovnici nosi dvodelni kostimček Michael Kors, v nadaljevanju pa lahko opazimo še znamke Coach, Stuart Vever, Balenciaga in druge predmete poželenja modnih navdušenk.

Usnjena jakna, kombinezoni in dvodelni kostimi so v znamenju poletja, styling mlade pevke pa zaokrožajo uhani v obliki krogov, ki bodo očitno postali ‘it’ modni kos te sezone.

Ljubezenska zveza mlade pevke s stanovskim kolegom, ki ga poznamo pod imenom The Weeknd in naslovnica ameriškega Voguea kažeta na to, da se je leto 2017 za Seleno začelo zares odlično.

 

Foto: CelebMafia, Vogue

New Report

Close