Selena Gomez z video objavo razbija mite o lepoti!

22. marec 2018

Moramo priznati, da se z njo popolnoma strinjamo!

Popularna pevka je z objavo video prispevka na svojem Instagramovem profilu razbila mite o lepoti, ki jih dnevno nalaga družba.

Selena Gomez zadnje dni s prijatelji uživa na jahti v avstralskem Sydneyju in edini, ki v celi družbi manjka, je Justin Bieber, s katerim sta se pred kratkim (ponovno) razšla. Številni so na fotografijah, ki jih je zvezdnica objavila na družbenih omrežjih, opazili le brazgotine, ki so ji ostale po operaciji.

Selena je lanskega maja prestala presaditev ledvice, ki jo je donirala njena dolgoletna prijateljica Francia Raisa. Eden izmed virov je takrat izdal, da je med operacijo prišlo do zapletov, zaradi česar so ji morali presaditi tudi stegensko žilo.

Splet seveda ne bi bil splet, če ne bi številni »oboževalci« komentirali sprememb na njenem telesu, na kar je Selena odgovorila na najlepši možni način – z objavo videa, ki razbija mite o lepoti.

https://www.instagram.com/p/BgiEpRfAt5E/?hl=en&taken-by=selenagomez

»Mit o lepoti – obsedenost s fizično popolnostjo, ki zasužnjuje sodobne ženske v začarani krog obupa, samozavedanja in sovraštva samega sebe, v želji po zadovoljitvi nemogoče družbene definicije popolne lepote. Odločila sem se, da bom poskrbela zase zato, ker si to želim in ne zato, ker bi morala karkoli in komurkoli dokazovati.«

Moramo priznati, da se z njo popolnoma strinjamo!

 

Foto: US Weekly, Instagram

New Report

Close