Selena Gomez ni več kraljica Instagrama!

28. februar 2019

Selena Gomez ni več kraljica Instagrama!

28. februar 2019

Selena ni padla le na 2. mesto, ampak je zdrsnila na 3. klin lestvice! Za nekaj tisoč sledilcev jo je prehitela kolegica Ariana Grande. Življenje slavnih je ena sama tekma!

Slavna pevka in dobitnica številnih najpomembnejših nagrad svetovne glasbene industrije, producentka in občasna igralka Selena Gomez je bila najbolj ‘sledena’ oseba na svetu: v mislih nimamo fizičnih zalezovalcev, pač pa sledilce njenega Instagram profila, na katerem je po številu ‘followerjev’ (sledilcev, po domače) vodila skoraj 3 zaporedna leta!

Toda časi se spreminjajo… In tako je Selena izgubila krono Insta kraljice po številu privržencev! Kako se je to zgodilo? Lani jeseni, po analizah sodeč je bilo to oktobra 2018, je prestol Instagram kralja in vodilnega po številu followerjev prevzel nihče drug kot ‘nogometni bog’ Cristiano Ronaldo!

https://www.instagram.com/p/BsP4tmrg_eM/?utm_source=ig_embed

Čedni Portugalec s polnim imenom Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, ki je 5. februarja dopolnil 34 let, rodil pa se je na portugalskem otoku Madeira, kjer so mu domačini postavili megalomanski častni kip, je med leti 2009 in 2018 igral za španski nogometni klub Real Madrid, lani pa ga je kupil italijanski NK Juventus.

https://www.instagram.com/p/Bstf5ScAAXo/

Po Forbesovi lestvici tudi najbolje plačani športnik v letu 2016 in 2017, ki je lani sicer zamenjal klub, a je smel na svojo zahtevo obdržati dres št. 7 (in tako še naprej ostaja CR7), ima sedaj že več kot 156 milijonov sledilcev na Instagramu, medtem ko jih ima Selena nekaj čez 146 milijonov.

https://www.instagram.com/p/BtJOEUVg9qz/

Tako je ikonski nogometaš ‘zabil gol’ latinski pop zvezdi, spodnesel njeno vodstvo in prevzel pokal, za katerega mu – iskreno rečeno – najbrž ni kaj prida mar. Kajti Cristiana zanima predvsem dvoje: nogomet in denar, omenjeno še najbolj od vsega.

https://www.instagram.com/p/BsV3EzzADSU/

A Selena Gomez ni padla le na 2. mesto, pač pa je zdrsnila na 3. klin lestvice! Prehitela jo je namreč njena pevska kolegica Ariana Grande in to le za nekaj tisoč sledilcev… Pa recite, če življenje slavnih ni naporna reč: ena sama tekma!

https://www.instagram.com/p/BuJ4hlTlNvQ/

Ariana je od oktobra lani po statistiki omenjenega družbenega omrežja pridobila več kot 13 milijonov novih sledilcev, kar priča, da se njena priljubljenost med ljudmi naglo povečuje. Ali se utegne zgoditi, da bo v le nekaj mesecih prehitela celo samega kralja nogometne žoge?!

https://www.instagram.com/p/BuFv57WlVeH/?utm_source=ig_embed

Grandejeva ima trenutno ‘zunaj’ nov album, tri pesmi z njega so zavzele vsa prva tri mesta na ameriški glasbeni Billboard lestvici! Priljubljenost Selene pa je začela upadati, ko se je Gomezova po lastnih besedah ‘odločila malo umakniti z družbenih omrežij z objavami, saj je ugotovila, da prekinitev nenehnega instagramiranja dobro vpliva na njeno duševno zdravje’.

https://www.instagram.com/p/BllPmrRgwq5/

Selena se je na analize Instagrama odzvala, da ‘se niti najmanj ne ukvarja s številom svojih sledilcev in ji je vseeno, katero mesto zaseda’. Tudi Cristianu Ronaldu je najbrž vseeno, da je že nekaj mesecev na 1. mestu, toda uvrstitve ni komentiral, zato ne moremo nič potrditi.

https://www.instagram.com/p/BsoZalUA8HZ/?utm_source=ig_embed

Še ena pomembna razlika, ki je statistika in članek, po katerem smo povzeli to zgodbo, nista zajela, pa je, da Cristianove objave večinoma ‘posta’ njegov PR štab, medtem ko je Selena v pretežni meri kar sama objavljala na profilu (deloma so ji pomagali tudi piarovci).

https://www.instagram.com/p/BuUA1A2A4-O/

Vsekakor je zamudno in duhamorno kar naprej ‘streči’ oboževalcem z vedno novimi fotografijami in objavami. No, Ronaldo za razliko od Selene to delo rad prepušča drugim, usposobljenim in plačanim. Pa še nekaj priznamo: ženske veliko raje gledamo seksi CR7, kot Seleno Gomez…

D. S.

Foto: Instagram, Sporting News

Style. Več novic

New Report

Close