Senzacionalna odločitev sodišča: Johnny Depp je KRIV!

02. november 2020

Senzacionalna odločitev sodišča: Johnny Depp je KRIV!

02. november 2020

Danes je britansko sodišče razglasilo, da je Johnny Depp izgubil tožbo zaradi obrekovanja proti nekdanji ženi Amber Heard in časopisu Sun.

Po 16-dnevnem sojenju je londonsko višje sodišče ugotovilo, da je hollywoodski zvezdnik pretepal svojo ženo. Amber je med zaslišanjem povedala, da jo je med zvezo udaril 14-krat.

Modrice na obrazu Amber Heard, ki naj bi jih povzročil Johnny Depp.

Sodba bo nedvomno pustila temen madež na ugledu 57-letnega zvezdnika piratov s Karibov.

Depp je vse obtožbe zanikal in povedal, da je bila žena tista, ki je bila v razmerju nasilna.

Tako Johnny kot amber sta pričala pred sodiščem v tako imenovanem sojenju stoletja zaradi obrekovanja, saj sta se oba otepala obtožb, kdo je bil v resnici nasilen.

Zvezdnika sta se spoznala leta 2009 med snemanjem filma The Rum Diary. Poročila sta se šest let kasneje, le eno leto po poroki, pa je Depp vložil zahtevo za ločitev.

Johnny in Amber v srečnejših časih.

Sojenje je pritegnilo pozornost celega sveta, saj so na dan prišle osupljive podrobnosti o Deppovem pijančevanju, drogiranju, velikimi izdatki, toksičnemu odnosu med zakoncema ter slabim finančnim stanjem.

Sodba je le prva zmaga Amber Heard nad nekdanjim soprogom. Johnny toži Amber tudi za 50 milijonom ameriških dolarjev, potem ko je svetlolaska v Wastinghton Postu zapisala, da je preživljala družinsko nasilje.

Sojenje bo potekalo v ZDA maja prihodnjega leta.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close