Sestre so zakon! 10 stvari, kako ste lahko srečni, da jo imate

24. julij 2020

Sestre so zakon! 10 stvari, kako ste lahko srečni, da jo imate

24. julij 2020

Ne glede na to, ali je mlajša ali starejša, obstaja nekaj resnic o sestrah, s katerimi se bodo strinjali vsi, ki jih imajo. Ne glede na to, kako edinstvena je sestrska zveza, obstaja nekaj dejstev, ki so del tega odnosa.

Ne glede na to, ali je mlajša ali starejša, obstaja nekaj resnic o sestrah, s katerimi se bodo strinjali vsi, ki jih imajo. Ne glede na to, kako edinstvena je sestrska zveza, obstaja nekaj dejstev, ki so del tega odnosa.

V nadaljevanju si preberite 10 resnic, s katerimi se pooseblja vsaka sestra:

Sestre si izmenjujejo oblačila (včasih je to res priročno, kajne?)

V nekem trenutku življenja omara sester pogosto postane skupna, saj si medsebojno posojata oblačila, tako da ne morete odpreti svoje omare, ne da ne bi videle vsaj ene stvari, ki pripada sestri.

Vi ste blizu z njeno najboljšo prijateljico, ona pa z vašo

Mnogi izmed nas svoje najboljše prijateljice vidijo kot sestre. Razlog za to pa je, ker so jih tudi sestre sprejele in jih imajo za družinskega člana. Ker vaša sestra ve, da vam najboljša prijateljica veliko pomeni, jo bo imela rada tudi ona.

Sestra je na trenutke lahko težka, vendar njena ljubezen ne mine

Tu in tam se sporečeta tudi najbližji sesti. Včasih je prav ona tista, ki vam gre najbolj na žice, a že ob koncu dneva jo neskončno ljubite. In zato se na sestre nikoli ne jezite predolgo.

Sestre najbolj skrivajo skrivnosti

Ker so najboljše varuhinje vaših skrivnosti, so prav sestre tiste, pri katerih največkrat poiščete nasvet o ljubezni, delu, prijateljstvu.

Sestre poznajo šibke točke

Svojo sestro tako dobro poznate, da znate dobiti od nje tisto, kar želite. Lahko je to daljinski upravljalnik, obleka, palačinke. In to sladko prepričevanje ima znameniti sestrski čar.

Vedno je tam, ko potrebujete nekoga, s katerim bi se pogovarjali

Ne glede na čas, lahko pokličete sestro ali ji pošljete sporočilo. Javila se vam bo takoj, ko se bo lahko. Sestre so vedno tam, da poslušajo in dajejo najboljše nasvete. To se nikoli ne spremeni, ne glede kako daleč sta narazen in koliko ste stari.

Sestre so tam, da pomagajo v težkih časih

Nihče vas ne razume tako dobro kot sestra. Tu in tam vas pozna boljše, kot poznate sebe. Kadar koli preživljate težke čase, je sestra tista, ki točno ve, kaj mora storiti. Naj si bo objem, nakupovanje, ali pa najljubši piškotki. Sestra VEDNO ve.

Sestri sta si vzornici

Ni pomembno, katera je starejša in katera mlajša. Mnogi izmed nas na sestre gledajo kot vzornike in jih postavljajo na Olimp, saj so preprosto najboljše in nenadomestljive.

Vojne v kopalnici

Med odraščanjem je kopalnica pogosto vzrok za najbolj goreče prepire. Vedno se nekdo predolgo prha ali liči. Na koncu je prepiranje zaradi neumnosti dobra življenjska lekcija, saj vas pripravi na življenje s sostanovalci, kasneje pa s partnerjem in otroki.

Nostalgija

Najboljši del sestrstva je to, da se skupaj fotografirata že od prvega dne. Vsaka fotografija, video posnetek ali lutka iz otroštva prinese vrsto toplih spominov, sestra pa je tista, s katero jih lahko obujate.

Foto. Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close