Severina spet končala na sodišču! Tokrat ji slabo kaže!

19. junij 2020

Severina spet končala na sodišču! Tokrat ji slabo kaže!

19. junij 2020

Pevka Severina Kojić je v spremstvu odvetnika prišla na zagrebško sodišče zaradi tožbe zasebnega obrekovanja, ki jo je proti njej in njenemu nekdanjemu odvetniku vložil srbski poslovnež Milan Popović.

Po poročanju srbskih medijev vzrok za tožbo zaradi obrekovanja sega v leto 2017, ko je Severina s takratnim odvetnikom vložila pritožbo zoper sodni ukrep, ki je odločil, da si s Popović delita skrbništvo nad sinom Aleksandrom. Severina je v pritožbi navedla, da je zaradi stresa, ki ga je, po njenih navedbah povzročil Popović, imela spontani splav.

Milan Popović

Popović je nato tožil Severino in njenega odvetnika zaradi teh očitkov, pri čemer je pevka prvoobtožena, saj Popović meni, da je odvetnik sporne obtožne napisal po njenem ukazu.

»V pritožbi je navedel, da je Severina imela splav zaradi stresnih okoliščin, ki so jih povzročili številni postopki, ki jim je bila izpostavljena zaradi Milanovega maščevanja. V pritožbi je napisano, da je oče otroka vzel nezakonito ter ga ni želel vrniti mami. Prav tako pa Popoviću Severini očita, da jo je dal nezakonito slediti – in to je razlog, da je srbski poslovnež odločil tožiti tako pevko, kot tudi njenega takratnega odvetnika,«

je povedal dobro obveščeni vir.

Kot je še povedal vir, je Popović na zadnjem zaslišanju podal predlog za poravnavo, pod pogojem, da vsak plača lastni delež sodnih stroškov, na kar pa Severina ni pristala, zato postopek teče dalje. Prav tako sta pevka in odvetnik odklonila opravičilo Milanu Popoviću zaradi spornih navedb, ki jih je podala v številnih sodnih postopkih.

Foto: Instagram, Cropix

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close