Sharon Stone: hollywoodska mačka z devetimi življenji

11. avgust 2020

Sharon Stone: hollywoodska mačka z devetimi življenji

11. avgust 2020

Zvezdnica filma Prvinski nagon je v nedavnem intervjuju razkrila, da se je smrti izognila kar trikrat: udar strele, prerezani vrat in možganska kap.

V devetdesetih je bila na vrhuncu slave in mnoge kolegice so ji zavidale. Nevoščljive so ji bile, saj je bilo videti, da ji je življenje dalo veliko več kot drugim: lepoto, duhovitost, pamet (je nadpovprečno inteligentna), slavo, denar in lepe moške.

Toda v nedavnem intervjuju je 62-letna igralka razkrila, kako je v zasebnem življenju morala čez veliko temačnih in zastrašujočih epizod.

»Pri 14. letih sem si po nesreči poškodovala vrat in skoraj umrla, nato pa me ob neki priložnosti zadela še strela. Bila sem doma in sem natakala vodo iz vodnjaka, ko je vanj udarila strela. Odneslo me je nekaj metrov in na srečo je bila doma moja mama, ki me je rešila,«

je povedala Sharon.

Tretje srečanje s smrtjo je imela leta 2001, ko je doživela hudo možgansko kap. Takrat je v bolnišnici preživela devet dni.

»Počutila sem se, kot bi me nekdo ustrelil v glavo,«

priznava. Prestala je sedemurno operacijo, med katero si ji v možgane vstavili 22 posebnih spiral.

Preživela je, čeprav so ji zdravniki pripisali 1 odstotek možnosti, da preživi.

»Imam srečo, da sem živa. Včasih razmišljam, kako bom naslednjič umrla. Najbrž na neki nor in dramatičen način,«

se je pošalila igralka.

Danes je Sharon odličnega zdravja in je pravkar končala s snemanjem nove Netflixove serije Ratched, ki je nekakšen spinoff kultnega filma Let nad kukavičjim gnezdom.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close