Sharon Stone spet šokirala z resnicami o filmski industriji

08. maj 2019

Sharon Stone spet šokirala z resnicami o filmski industriji

08. maj 2019

Za majsko izdajo modne revije Vogue, katere naslovnico krasi, je Sharon Stone dala intervju, v katerem ne prizanaša filmskim mogotcem s svojimi bolečimi spoznanji!

Pozabite na prav vse ‘etikete’ ali oznake, ki ste jih kdaj prilepili slavni igralki Sharon Stone, saj je veliko več kot seksepilen lik, ki ga je upodobila v filmih Prvinski nagon.

Igralka, ki je 10. marca letos praznovala 61 let, je na naslovnici Voguea še vedno ‘živalsko privlačna’ in seksi, a marsikoga med nami še bolj navdušuje s svojo neposrednostjo in neprizanesljivim obelodanjanjem včasih umazanih resnic, ki obdajajo hollywoodsko filmsko industrijo.

Sharon krasi aktualno naslovnico portugalske izdaje modne biblije Vogue. Intervju ter modni editorial z njo so poimenovali Sex Issue(s), na eni od fotografij igralka ponovno pozira z ikonsko pozo prekrižanih nog na stolu, medtem ko je na neki drugi v kadi potopljena v vodo in pri tem razkriva še vedno lepe (seveda gole) prsi.

V tem intervjuju pa so posebno zanimive naslednje tri igralkine izjave oziroma odgovori na novinarska vprašanja in tukaj jih izpostavljamo, saj povedo ogromno o resničnem ozadju sanjske filmske meke.

“Ko sem šele začela pri filmu, so vodje filmskih studiev in producenti, ki so odločali, katera ženska naj dobi vlogo v filmu, uporabljali izraz fuckable, torej, ali je ženska pojebljiva oziroma vredna fuka. To je bil njihov kriterij, ali si ženska igralka zasluži vlogo, za katero se je potegovala. Sedeli so za mizo in razpravljali, če je dotična kandidatka pred njimi res fuckable. Zanimivo, zame so ocenili, da – nisem.”

“Filmi, tisti zares dobri filmi, so umetnost, ki izumira. Televizijski format nam dandanašnji ponuja veliko več priložnosti za kakovostno zgodbo in dramo, vredno svojega imena.”

“Podcenjevanje, zanemarjanje ter šikaniranje žensk? O, ja, brez kančka dvoma! Iskreno rečeno, skoraj vsi filmi žensk ne predstavljajo takih, kakršne smo v resnici. Zakaj? Ker so si pač večino filmov zamislili moški, ker jih delajo in snemajo predvsem moški, scenarije zanje prav tako večinoma napišejo moški, v njih pa je predstavljena moška mentaliteta. Skoraj nihče se ne ozira na to, kakšne smo ženske v resnici, kako razmišljamo ter občutimo. Zato so bili številni liki, ki sem jih upodobila v filmih, bodisi pijani, od nečesa odvisni ali celo nori. Morda je to edini način, da sem sploh prenesla njihovo obnašanje.”

D. S.

Foto: Cover Style, Vogue, Actudaily, Gloria.hr, Publinews, Azra Magazin

Style. Več novic

New Report

Close