Sharon Stone v odlični modni kombinaciji!

Temno modre hlače na zvonec je Sharon stilirala z ruto živahnih barv, ki jo je zavezala okoli pasu in kavbojsko srajco.

Znana igralka, ki smo si jo najbolj zapomnili po vlogi v Prvinskem nagonu, tudi v 58. letu starosti žari in izgleda odlično. Najbrž tudi zaradi vselej skrbno izbrane garderobe vedno uspe dajati svež videz in mladostnost, ki ju velja posnemati.

Prijetno toplo vreme v sončni Kaliforniji je pohitelo, zato so tudi znani in slavni hitro prevetrili svoje omare in na svetlo potegnili lahka oblačila. Medtem ko je pri nas vreme še nepredvidljivo in kakšen dan še prav zimsko, pa se je v Los Angeles vrnila pomlad in tudi Sharon Stone je bila med tistimi, ki so slavili vrnitev višjih temperatur.

Spodbudno sončno vreme je najbrž tudi razlog, da se Sharon ni prav nič jezila nad paparaci, ki so ji sledili po Beverly Hillsu, stopila je iz avta, plačala parkirnino in šla v restavracijo z velikim nasmehom na obrazu, pri tem pa s prsti oblikovala znak za mir in pozdravljala fotografe, ki so ji sledili.

Verjetno je Sharon tako židane volje tudi zato, ker se je pravkar vrnila s počitnic na Havajih. Njena vedra osebnost pa ni edino, kar je pritegnilo pozornost fotografov slavnih, ampak tudi našo: Sharon si je namreč nadela ljubko in zanimivo kombinacijo oblačil v retro-boemskem slogu. Temno modre hlače na zvonec je stilirala z ruto živahnih barv, ki jo je zavezala okoli pasu. Zares šik in elegantno. Zraven je oblekla svetlo modro srajco, ki s svojim slogom spominja na kavbojsko.

Dodala je odprte sandale ravnih podplatov, tako da je prezračila prstke na nogah, modro torbo z rjavimi črtami in sončna očala z rožnatimi lečami. Po mnenju stilskih kritikov se modni dodatki niso ravno popolno ujemali z ostalimi kosi garderobe, a igralkin nasmeh je dovolj, da zamižimo na vsaj eno oko. Posnemajte lepo Sharon tudi ve, če vam je všeč sproščen boemski slog oziroma retro videz! Dodajte pozitivno energijo in nasmeh, pa ste že pripravljene na prihajajočo pomlad!

 

Foto: GotCeleb, Daily Mail

New Report

Close