Skrivnosti dobrih ljubimk

17. november 2021

Skrivnosti dobrih ljubimk

17. november 2021
Avtor: Unsplash

Vsaka ženska je lahko dobra ljubimka svojemu partnerju, vendar pa velika večina dela iste napake.
Ne morete pričakovati, da partner počne vse za vas, tako kot tudi on ne more dobiti vedno vsega, kar si želi.

Treba je poiskati sredino, da bosta zadovoljna oba, pri tem pa vam lahko pomaga teh sedem nasvetov, ki se jih držijo dobre ljubimke.

Dajejo pobudo za seks

Pogosto slišimo moške, ko se pritožujejo, da partnerke nikoli ne dajo pobude. Ravno tega pa si moški želijo. Če vedno dopuščate, da pobudo za akcijo prevzame on, lahko to hitro razume, da spite z njim samo za to, da bi mu ugodile in v tem sploh ne uživate.

Ne obsojajo

Moški nimajo radi, da ob vsakem predlogu, da v postelji poskusite nekaj novega, gledate nanje kot na največjega čudaka. To ne pomeni, da morate ugoditi vsaki njegovi želji. Namesto tega, da ga grobo zavrnete, mu poskušajte to pojasniti na prijazen način in sami predlagajte nekaj novega.

Ne bojijo se reči “ne”

Ženske, ki so pripravljene na vse, da bi ugodile partnerju, sploh niso privlačne. Pokažite jim, da imate svojo voljo in mu recite “ne”, če vam kakšna stvar ne paše in v njegovih očeh boste bolj seksi.

Rade eksperimentirajo

Spanje z istim partnerjem do konca življenja se nekaterim zdi zastrašujoče, vi pa mu lahko pokažete, da ste pripravljene na eksperimentiranje, igrice. S takimi majhnimi vsakodnevnimi spremembami seks ne bo postal rutinski in dolgočasen, vaša zveza pa bo na daljši rok bolj uspešna.

Povejo, kar si želijo

Moški nimajo sposobnosti branja misli, in če nekaj od njega pričakujete, mu to glasno in jasno povejte. Vi boste zadovoljni, njemu pa bo všeč, da ste prevzeli pobudo.

Vračajo užitek

Dobra ljubimka nikoli ne ostane dolžna. Če moški zna zadovoljiti njene potrebe, z veseljem zadovolji njegove.

Giphy

Imajo se rade

Vsaka ženska ima težave s samozavestjo in postelja nikakor ni mesto, kjer boste izpostavljale svoje pomanjkljivosti. Če se ta dan ne počutite dobro, potem rajši preskočite seks, nikakor pa se v postelji ne pritožujte nad bolečim trebuhom ali nogami, saj to zmanjšuje strast, medtem ko moški takih stvari sploh ne opazijo. 

Avtor
Piše

U. L.

Style. Več novic

New Report

Close